skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
termostat škoda 100
-> Toňas 09.06.11 15:49:45: ja by som to asi neriešil pokiaľ to už potom drží správnu teplotu. Robí to tak viacero termostatov, že pri prvotnom zohrievaní sa akoby otvorí na 2x....
-> Toňas: co jsi koupil za termostat? Měl jsem Wahler a byl ve velikosti na litra... na kilo malej :(
-> Toňas: je to dané tím, že reaguje pomalu.
Leč na poprvé by natolik nahoru vylézt neměl
Leč na poprvé by natolik nahoru vylézt neměl
asi jo, nic jinýho mi nezvejvá, ale mě to nejde do palice co se vtom děje když to potom teplotu drží....
-> Toňas: to ze je novy, neznamena automaticky v dnesnej dobe dobry ... reklamovat ...
ten starej otvíral pozdě, a když sem ho vyndal bylo vidět že má něco zasebou... já nevim co stim, danej ho tam mam taky dobře. Nebo koupit jinej, že by tedle moh bejt vadnej?
-> Toňas: normalne to neni
Zdravím, koupil jsem novej termostat do svojí škoda 100 a dělá následující věci: jedu se studeným autem, a ručička teploměru dojde baj očko k 95stupnům a následně se otevře termostat a vychladí se to na asi 75stupnů, pak se zase ohřejvá a to samé udělá při 90stupních, pak zas otevře a potom udržuje teplotu na 80stupních, je to normální? poprvé jsem si myslel že než se vyžene vzduch jak jsem to měl rozdělaný, ale todle mi přijde divný. Hadice všude těsněj nikde nic neutíká. Díky