skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Osmikanálová hlava
-> Jiří Kmoťa: Hod foto te tve pripadne my ji doval do Teplic a za nejaky drobny (kolega bere i cokosky) ti ji necham sliznout na rozmer jaky si reknes

-> Jiří Kmoťa: co resis? to nechaj niekde srovnat a hotovo, pripadne najblizsi vrakac, sak toho je vsade hafo ..
Jeje kluci když vidím jak se tu ty hlavy nabízejí, a ty ceny na netu, kroutí se my palce 6000 za hlavu se my fakt dát nechce a Viku to radši ne. Po zjištění že Fridex je svinstvo ji mám taky vyžranou a sháním nějakou origo na fávo a akorád děs běs ty ceny
Každopádně pokud by se někomu válela nějaká v garáž za rozumnou cenu a neupravovaná vůbec bych se nezlobil

-> J3STER: vyrábali/ vyrába sa vika čína hlava taký univerzál , sedlá ako vejce a nesedeli štifty inak fajnovka
-> J3STER: Mám doma něco "náhodou" navíc pokud bys potřeboval. Samozřejmě new, origo.
To si delate prdel ne?

-> J3STER: Potřebuješ hlavu nebo co?
viděl jsem jí jen z dálky v regále a když si jí spokojený zákazník odnášel tak se prodavači bavili že za jak dlouho se vrátí na reklamaci...
bylo to u Rektoryse v Praze na Bělohorský

-> Vojtisek: Nesměj se a povídej.
-> J3STER: myslíš třeba hlavu VIKA?

Vyráběly se druhovýrobní hlavy Favorit/felicie? Pokud ano, jak se dají rozeznat od originálu. Díky