Ten text som písal o 23:40 a už som bol poriadne unavený, pri ostatných príspevkoch píšem normálne no ale ospravedlňujem sa.
Káble som neprehodil, taktiež ako som písal po výmene víka som normálne auto prebehol a išlo a potom po vymontovaný / namontovaní AC pumpy už len na 2 resp. 3 válce. Káble som kontroloval iskru to dáva na každý valec,dával som aj iné sviečky no nič nepomáha a práve preto sa obraciam na vás, možno niekomu niečo napadne čo mňa nenapadlo.
EDIT: Napadlo ma že bi to mohlo byť ventilmi dnes ich skontrolujem . No mám na vás ešte otázku ohľadom AC pumpy neviem presne aký je to tip no mal som ho na š 105 r. 87 a je zhodná z pumpou zo š 120gls r.85 ide mi o to že čítal som niečo o nejakej plastovej podložke no ja tam žiadnu nemám a ani som nemal prosto len jedno tesnenie. Otázka znie mám tam dať aj plastovú podložku ? predsa len potom bude ale ďalej od motora a neviem ako z tou páčkou čo ide do motora .
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Help- zrazu ide na 2-3 valce
09:03:44
27.04.2011
27.04.2011

MOLSO
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: ja ti nevim karle ale dalo sa to este zniest su tu lepsi adepti ... 

08:44:50
27.04.2011
27.04.2011

Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> mereksk: ten tvoj pravopis je tiež hnus, kurva čo vás v tých školách učia???

08:21:43
27.04.2011
27.04.2011

MOLSO
zapalovacie kable si neprehodil ? určite su dobre nasunute na sviečkach ?
23:39:31
26.04.2011
26.04.2011

mereksk
Zdravím vás mám problém a neviem si rady. Menil som AC pumpu no presnejšie som na nej menil membánu a vyčistil som ju no po namontovaní mi ide motor na 2 Až 3 VáLCE a taktiež mám dojem že striela do karburatora , kontroloval som cele zapalovanie iskri na sviečky idu ramienko ok indukčná ok taktiež som vybral sviečky ktore boli mimochodom nepekne čierne a zasrate zrejme od oleja + benzín - vymenil som ich za nove no nič ,stále to ide ako traktor dokonca ked dám sitič tak to na volnobehu viac ako cca 1000 ot nedá prosto ide horšie ako traktor a neviem si radi zapalovanie je ok aspon podla kontroli to tak vizera , predzápal som skúšal menit no nepomohlo taktiež uhol zopnutia kontaktov - 55 stupnov prosto všetko ok okrem chodu motora a zároven neprijemneho zvuku dutého búchania ozyvajucého sa od vzduchového filtra. Pred tím som daval nové víko rozdelovača + pristrojovku a auto som preskúšal na cca 2 km išlo okey a potom som vibral AC pumpu a po prečisteni a vymene membrany namontoval nazad a už nejde resp ide ale na 2až 3válce prosto hnus , napada vas niečo ? čo tak zrazu ?