Skoda Felicia 1.6 Nestartuje

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 30.01.2011 do 06.07.2011, založil/a FAWO508
řadit dle data
21:17:28
06.07.2011
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> eRkos: nojo, za blbosť sa platí
19:48:52
06.07.2011
eRkos
Nakolko v servise nerobili nič len na mieste skušali kazde rano a kazdy vecer startovat rozhodol som sa ist si po auto. ved startovat si ho mozem aj doma. Hovorím šéfovi, že sa mali ist na nom previesť ze takto sa to nevypne nikdy. A on ze nestihali tak aby som si auto zobral teda domov ked chcem a ked sa vypne ze mu mam zavolať a on pride s počitačom a hned zisti zavadu. Páni netuším čo s tym autom v servise robili ale ked som ho natočil malo zvuk ako prastary golf mk1 s prvym dieslovym motorom. Klepala ako besná. Horšie ako traktor.. Chlapik vraví ze to koli tomu ze dlho nešla.. no mne sa to teda nezdalo.. Ale tak bral som ju domov a chcel som aby čo najskor vypla nech sa nemusi s počitačom motat daleko a podarilo sa:-D vypla asi dva kilometre od dielne a nechcela chytit.. pan dobehol napojil to na komp a vypisalo chybu asi taku ze nedostava signal o otačkach cize sme sa s fachmanom zhodli ze to cele ma na svedomí ten sprostý Hallov snimač....a ja som vyhodil tolko prachou za zapalovacie moduly... aach jaj. Držte palce nech to už potom fachčí ako za mlada.
23:00:18
05.07.2011
Capricorn
eRkos 01.07.11 19:02:20 napsal: V servise

mi povedal ze cievka bud odide alebo neodide ze to neni tak ze jeden den sa jej

nechce a na druhy den uz iskru dava.

Tak to asi ještě neřešil ani jeden případ kdy se na modulu vytvoří mikropraskliny díky kterým se do něj dostane vlhkost a pak motor defacto není možný nahodit (jen po mnoha a mnoha pokusech a to ještě jak kdy). Po vyschnutí je obvykle vše OK. Typickej případ kdy je jeden den deštivo tím pádem i vysoká vzdušná vlhkost a na druhý den jasno a slunečno.
20:21:07
05.07.2011
Tommyk
-> eRkos: melo by to jit koupit zvlast a je to takova vecicka na rozdelovaci ke ktery je pripojena svorkovnice 1 (konektor)

kooukni treba na autokelly nebo cc-autodily
20:16:43
05.07.2011
eRkos
No len teraz odlozte nejake utočne poznámky a posmešky ake tu na virte vidno často a poradte mi. Netuším ktorá vecička na rozdelovači alebo v nom je ten hollov snímač... Dá sa to kupiť zvlášť alebo len nejaky komplet aj s rozdelovačom? Lebo čosi take mi hovorili u nas v autosučiastkach ze to len cele sa musí meniť ten rozdelovač... A posledná vecička kolko taky hollov snimač stojí?
22:30:37
04.07.2011
-> eRkos: ten už si mal dávno vymenit...
15:07:02
04.07.2011
eRkos
-> Stepan FUN: A čo Hollov snímač? Na nejakych forach som sa dočítal ze ked je ten nahovno tak to zvykne robiť to iste alebo podobne veci čo robí teraz mne
23:08:34
01.07.2011
StepaNoFUN
-> eRkos: Hmmm. Tak pokud je to takhle, tak bych to viděl na řídící jednotku. A chybu napsat nemusí a přesto může bejt v pr... . Takhle jsme u kamaráda řešili odpálenou jednotku - nespínala palivový čerpadlo a stejně psala "bez závad... Nebo potom ještě někde chyba ve svazku elektroinstalace. Ta je sice dost nepravděpodobná, i když před výměnou jednotky bych po tomhle asi zapátral...
19:02:20
01.07.2011
eRkos
vika za 400 a potom origo. Vika bola 2x lebo som ju šiel reklamovat a vymenil mi ju za dalšiu s tym ze ich predava uz 8 rokov a zatial sa mu to stalo asi 2x ze by prišli vymeniť. A teraz to robi aj s origom. V servise mi povedal ze cievka bud odide alebo neodide ze to neni tak ze jeden den sa jej nechce a na druhy den uz iskru dava.
16:31:22
01.07.2011
StepaNoFUN
-> eRkos: A ty cívky byly origo, nebo nějaký pochybný noname, případně Vika za 400,-Kč?
15:20:00
01.07.2011
eRkos
-> FAWO508: Nazdar mám už niekoľko mesiacov rovnaký problém ako ty. S tým rozdielom, že mne auto občas vypne aj za jazdy. Niekedy sa podarí naštartovať niekedy nie. Tiež nedáva iskru od cievky do rozdelovača. Neviem či sa mi to len zdá ale aj počas jazdy ked všetko funguje sa mi zdá že to auto nejde tak ako by malo. Možno je to len pocit kôli tomu, že čakam kedy vypne. Minule vypla ked som prišiel domov a tyžden nechcela chytit. Podotýkam že je v nej už 3 nová cievka v priebehu 2 mesiacov. Tá posledná išla 10km. Kedze auto nešlo dohodol som sa so servisakom ze kym nejde donesiem mu ju aby to hned napojil na počitač a ono ukaze kde je chyba. V piatok som ju dotiahol do servisu pred servisom skusil naštartovať a nechytila. Super možte to zmerať. V sobotu rano to išli merať a auto chytilo na prvy šup. Teraz je tam auto tyzden a nič s nim nespravili lebo kazde rano a kazdy vecer len skusaju startovať.
21:48:30
30.01.2011
-> FAWO508: vačšinou cievka, alebo potom hallov snímač v rozdelovači ..

ak potrebuješ cievky mám, neviem odkial si?
20:58:13
30.01.2011
Milan 136
přesně tak se to chová, chcípneš a už to nenatočíš
20:57:41
30.01.2011
Milan 136
-> FAWO508: cívka každopádně
20:48:11
30.01.2011
FAWO508
Ahojte chlapi prosim svas velmi pekne skuste poradit felicia isla normalne a na dalsi den rano nechce chytit starter toci vsetko vpohode..poobede som to pozeral a vybral som kabel z rozdelovaca a nejde iskra od zapalovacieho modulu(indukcnej cievky) myslite ze je chyba tam??..alebo hladat aj inde lebo dost casto to vraj odchadalo cievky daujem
Extreme Tyres