-> darklord:
Vždyť tady má trosky taky. A tu oužu zlikvidoval stejně jako registraci tady nebo co?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Motor Š110
-> palinator: emigroval na troskaforum
-> palinator: suka 1203ku
Sorry za OT. Ví někdo, co vůbec s Kaprofem je?
-> myschaak AZNP K.Hora:

-> myschaak AZNP K.Hora:

-> myschaak AZNP K.Hora: to né 

-> myschaak AZNP K.Hora:
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*

Mám originál Š110 typ 722 rok výroby 1976, prihlásená 30.IX.1976 a nemám to tam. Je tam iba rovná plôška bez otvoru. A mám blok Š100 rok výroby 1971 ale iný typ ako 722 a tiež to tam nieje. Je to zaujímavé.
Čiže ak dobre ozumiem, treba na dopojenie originál trubku, s niečím ako "odbočka" k tomuto vývodu a iný účel, ako chladenie 4 valca ten vývod nemal. Tak?
Čiže ak dobre ozumiem, treba na dopojenie originál trubku, s niečím ako "odbočka" k tomuto vývodu a iný účel, ako chladenie 4 valca ten vývod nemal. Tak?
-> afro100: zatiaľ som to na orig 100/110 vždy videl
-> suri: tyjo netusim, skusim to pohladat, mal som zato ze to bola vec starsich kusov, ja som to na 110L z XI.1976 nemal a tiez to bolo origo
-> afro100: na 100 sa u toho upustilo? na 110 z konca 1976 som to mal a motor bol origo
-> Darson: k odpovedi na zvysok tvojej otazky, mali to starsie kusy, od urcitej doby sa od toho upustilo, preco neviem. Mozes tam dat bud zaslepku z ineho bloku, alebo ked uz to tam je, by som to vyuzil a zapojil to. Okolo motora ide od vodnej pumpy trubka, kt. ma pripojenie na tento vystupok.
-> Darson: Ja som mal takéto motory dva a na obidvoch to takto tiež bolo.Na ten vývod sa napája krátka prepojovacia hadica na potrubie kvapaliny,čo ide popri motore do kúrenia.
chlazení 4.válce