skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
podpalene ventily
menil som olej aj filtre..ale straca sa velmi...ale uz mam veci nakupene nove filtre rozvody hlavu mpi spravenu loziska ojnične..mam to mesiac a nejako si neviem najst cas :D
-> vybo: tak i tak, protoze by se ten olej spaloval , olej si menil nebo tammas jety olej x tisic km a jen dolivas ?
keby to zralo olej koli kuzkom tak by to dymilo nie?..mam uz hlavu mpi prichystanu tak uvidime ked ju vymnenim..
-> vybo: zrat olej to muze dvema zpusoby , a to bud krouzkama nebo guferama ventilu,
kompresni tlak uvlivnuji taky dve zakladni veci a to tesnost ventilu a tesnost krouzku
je potreba zmerit tlaky a zjistit co to dela.. aby to treba nebylo odchazejici snimac polohy klik, hridele,(tak se to projevovalo u kamose na bmm)
kompresni tlak uvlivnuji taky dve zakladni veci a to tesnost ventilu a tesnost krouzku
je potreba zmerit tlaky a zjistit co to dela.. aby to treba nebylo odchazejici snimac polohy klik, hridele,(tak se to projevovalo u kamose na bmm)
lebo mam favo bmm 50 kw a nejako dlho toci kym naskoci..ani v tich nizsich otackach to neni ono a ked prudko pridam tak snim chvilu trha..zere mi olej a ma to vplyv aj na spotrebu?
mala komprese -horsi starty-maly vykon (ale to ovlivnuji pochopitelne i jine veci)
ako sa prejavuju podpalene ventily?..co sposobuju?..dik