skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bliká kontrolka oleje
-> Syny: koľko ? pol roka? silikon - trošku lepší ako červený z mototechny konkrétne Loctite 5910 , odmastené prípravkom loctite , vaňa rovná a čistá , blok krásny čistý , má to rok a rosí to jemne ale rosí . origo tesnenie drží cca 10-11 rokov , v tomto prípade cca 10 rokov
-> suri: treba na Seatu mam litinovej blok, cervenej silikon, tesneni, cervenej slikon a plechovou vanu :) A naprosto v pohode... A to ze to tesneni je uz hodne jety :) Ale novy se mi kupovat nechtelo...
-> Syny: pri hliníkovej vani možno , pri plechovej je jediné riešenie origo tesnenie za 360sk a je pokoj
-> suri: To resi cervenej silikon/tmel :) Kdyz se to dobre odmasti a dobre nanese, tak to nepusti ani kapku :)
-> Syny: trebárs nájsť tesnenie ktoré funguje dlhšie ako rok , nech sa s tým hráš ako koľvek väčšinou to slzí
-> suri: A co je na tom prosimte slozityho? Kort u skodovky kde je na to krasnej pristup? :)
-> Syny: tak ono pretesniť vaňu nie je také jednoduché ako vyzerá :-) teda je pretesniť a pretesniť
Kvuli tesneni pod vanou bych to tak daval nekam na ucnak :) Rozebrat, a zkouknout...
-> Evž@: Davat tam tesneni kdyz tam bejt nema... Me ten olejovej system uz vyskolil.
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
co je na tom ...pokud to mazalo s těsněním před tím..tak bude i ted...nevim co ti přijde dementní

-> Evž@: Dmnc 

-> jarda19: Chces rict ze ti poblikava kontrolka mazani, kdyz je motor na volnobeznych otackach a ne ze poblikava na neutral.
Jestli kontrolka zhasne kdyz pridas mirne plyn na cca 1000ot., tak nic resit nemusis- nejezdis prece na volnobeh. Jezdil jsem tak se 130 4roky, a jezdila by dodnes kdyz bych ji neodstavil. A jak ti tady nekteri radi abys vymenil motor, tak az se ten motor posere pak ho vymen, driv je zbytecne s tim cokoliv delat, krome pravidelnych vymen oleje.
Jestli kontrolka zhasne kdyz pridas mirne plyn na cca 1000ot., tak nic resit nemusis- nejezdis prece na volnobeh. Jezdil jsem tak se 130 4roky, a jezdila by dodnes kdyz bych ji neodstavil. A jak ti tady nekteri radi abys vymenil motor, tak az se ten motor posere pak ho vymen, driv je zbytecne s tim cokoliv delat, krome pravidelnych vymen oleje.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ted sem skládal 120..kola nepřečnívali..ale jelikož tam těsnění původně bylo tak sem ho tam dal...výsledek zatim nevim 

-> jarda19: jezus, co tam mas za motor? nejaku vydychnutu 120 na ktorej neblika kontrolka a bude jazdit rovnako kupis na vrakeci za par susnov, pripadne tu v inzercii aj za odvoz...
Ale jinak dík.....
Náhodou měl sem tam toho dost už udělat.....Učí tam jeden muj známej tak mi to tam veme a prej na ně dohlíží.... Topení mi opravili (vyměnili radiator) a tohle těsnění dělali no....Tam nějakej z nich něco postal no...sací koš je to možny...
-> jarda19: LOL ucnak :-D
Vyměnit motor ježiš to sou závěry:D:D To dělat nebudu.....Jenom to ty kluci v dílně posrali něco...... Bylo to na učnáku totiž..:)
-> jarda19: Tve uz si dostal dost informaci. Mozna ti skurvili saci kos, jak to mame vedet.
Dělá to od doby kdy měli dole vanu oleje.....nemohli tam něco udělat? To sem neměnil já....
-> jarda19: vymenit motor. pripadne odpojit kontrolku
Takže závěr: co s tim mam dělat aby to nedělalo?:D
-> Lukas/Fishmaster: Tesneni tam je jen kdyz vycnivaj kola cerpadla. Osobne bych to videl na problem s cerpadlem. Bud kulicka nebo ojeta kola, popripade ohnuty saci kos. Nebo taky ucpany...
-> palinator: berieme s rezervou ale s takym vylietanim ako v mojej modrej si asi nepočítal 

Chladnej - hustší olej udělá větší přetlak v okruhu, takže to vysvětluje, proč to nesvítilo. A říká se, že i tý nejvylítanější hajtře zhasne s mogulem super (15W-50) kontrolka mazání. (brát prosím s rezervou)
-> Lukas/Fishmaster: tesneni tam zadny nepatri
Vycisti kulicku v sacim kosi, muze mit pod sebou bordel a obcas propoustet.
Može hnevať aj tesnenie pod zubovým čerpadlom ... mne sa to stalo ... a pozor na hrúbku toho tesnenia ... som videl viac typov ?!?!?!

-> jarda19: tomu se říká motor před smrtí...
mas tam vlastne olej ?
Kdyby byl malej tlak tak to dělá v otáčkách přeci
-> jarda19: Tak tam nemáš tlak no. Sežeň si měřák a budeš vědět kolik tam je, že je čidlo nový neznamená že je funkční
Přijel jsem před hodinou a dělalo to....Tedko jsem auto nastartoval a zkoušel sem spojku pouštět, přidávat plny a prostě za boha se to nerozsvítí....Tak nevim.....Ale vim, že to zase začne....Nevíte co s tim?
Dělalo to i před tim když jsem měl starý olej... Ano filtr jsem měnil.....Nevím značku....Ale beru u solidního chlápka tak snad to neni šmejd......
měnil jsi filtr?jakou značku?
Čus lidi, měnil jsem těsnění pod olejovou vanou a simerink na řemenici..... Chvilku po tom co jsem s tim vyjel začla na neutrál svítit kontrolka mazání...Koupil jsem nové čidlo a dal ho tam.....Svítilo to furt.... Tak jsem to protáh na neutrál a už to nedělalo....Byl jsem spokojený.... Jenže tedko to někdy bliká, někdy svítí někdy je to zhaslé. Dělá to upozornuju jenom na neutrál.. Olej sem včera měnil (super mogul). Oleje je tedy dost a dneska to prostě někdy pozlobilo..Může být souvislost s výměnou těsnění? Jak to odstranit?? Auto jezdí furt stejně dobře jako před tím.... Může se na ten tlakovej spínač dostávat bordel?? Vím, že se to řešilo tak, že se přidalo malinko otáček na neutral....Nějaké elegantnější řešení?? Ztrácí to opravdu tlak nebo to jen blbne? (tim směřuju k tomu, že to dělá jen na neutral)....Dneska sem ještě zkoušel stát a pouštět spojku tak aby to nechciplo a hejblo se to tak to se taky rozsvítí a pak jakmile přidam malinko okamžitě zhasně.....Díky za rady