-> milanrejpid: taka banalita, ale, sviecky su na tom ako ?
kamosov hiunday obcas vysadil za jazdy, jeden valec neodpalil a autom tak poskubavalo, bolo to svieckami
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fabia 1.4 Mpi 8v jde nejspíš na 3
prohledat
37 příspěvků (zobrazeno 1 až 37) od 05.10.2010 do 11.10.2010, založil/a milanrejpid
tak rozvody vyměněny. pal. filtr taky tak schválně jestli to pojede zatím to jede ale podle majitele to občas poškubává tak už nevím
-> Milan 136: jo tak to nevím kouknu se
-> milanrejpid: a je to čidlo origo šedý? nebo čína?
-> Milan 136: jj tenhle víkend, jj čidlo teploty je new aspoň podle pána, díky za rady...
-> milanrejpid: no tak vyměň ten řetěz!!
-> Dušan: nemá. čidlo teploty jaký? v prvním příspěvku píše že čidlo měnil. ale asi vody. pak ještě možná by to mohlo dělat čidlo teploty a tlaku v sání-to je jakoby "váha" u 1.4
čidlo teplota je new, ale ještě strašně rachtá rozvoďák, zejtra to napíchnu a pořádně to projdu
vahu to nema ? pripadne cidlo teploty kolik kazuje na VAGu
-> milanrejpid: sonda tohle dělat nebude. i bez ní to jede. když je tam počet závad 0 tak to neznamená, že je to ok. je třeba projít naměřené hodnoty atd. a ten tlak paliva bych změřil...
má to 92t km a palivák neměněn, klapka vyčištěna, spíš ta lambda sonda mě znepokojila že když sem ji odpojil tak se nic nestalo, diagnostika bez závad
-> suri: ne. v tom filtru je regulátor tlaku paliva a ty filtry jsou z venku stejný, ale ty regulátory jsou rozdílný:) 3Bary, 4 atd.
-> milanrejpid: někde to napíchni a změř tlak paliva
-> milanrejpid: někde to napíchni a změř tlak paliva
-> suri: kdyz se mi ho povedlo dat jednou blbe,tak to neslo nastartovat vubec.
-> Milan 136: žeby bol naopak alebo pricpaný?
-> milanrejpid: neměnil někdo palivovej filtr?
-> milanrejpid: neni ucpanej katik?
-> milanrejpid: diagnostiku a skontroloval by som snímač otáčok
-> Milan 136: -> rsvancara: tak tlaky dnes změřeny 12 na všech válcích a dnes sem se stím i po prvé projel tak to jde na 4ři ale nejde do otáček jako by se dusil netahá zkoušel sem odpojit lambda sondu a jel sem stím když byla odpojená žádná změna ani zlepšení ani zhoršení a lištu už sme taky zkoušeli a stejné
tlaky to na stopro mít bude. ta lišta to v pohodě dělat může. sice to má dvě cívky pro dva a dva válce, ale od těch cívek to ke svíčkám někudy vede....
se vstřikama jsi dělal co?
se vstřikama jsi dělal co?
skoro to vypadá že by to mohl být klidně i snímač polohy klikové hřídele
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: jj zkusím to díky za radu jinak když mám venku svíčky a zkoušel jsem jestli hází a házela na všech čtyřech
-> milanrejpid: zkusil bych prohodit tu zapalovací lištu za jinou
98 000 a má to od nového
-> milanrejpid: kolik to má namotáno?
jj ale před tejdnem jsem dělal opel astra 1.6 16V a taky šla na tří a měřil jsem tlaky jako šus za tepla za studena a nic na všech válcích stejný tak sem se nasral sundal hlavu a hle upálenej ventil
-> milanrejpid: mlčí-li diagnostika hledal bych chybu v mechanice. Změřit tlaky...
-> milanrejpid: skús zmerať tlaky a potom sa posunieš dalej
-> vhml: -> Karel.: -> suri: to má zapal lištu.. ne netáhneto.. diagnostika bez závad
-> suri: ajo to je 8V jsem si nevšiml, jinak odchází

-> milanrejpid: zmerte tlaky.
Ta lista je pro dva a dva valce. Takze toto je nepravdepodobny. Jinak se zeptej koule... www.vestirna.com/www2/...
/show.php
-> Karel.: to má lištu a tá tak často zase neodchádza
-> suri: zapalovací, jsem zapomněl napsat

-> Karel.: jaká cívka? -> milanrejpid: si si istý že to ide na tri valce? to že ide nepravidelne môže znamenať x príčin , to že ide na tri ďalších x , neťahá to?
-> milanrejpid: co cívka tu jste měnili? Dost častej problém těhle aut
Co na to říká diagnostika?
motor jde strašně nepravidelně zkoušeli jsme vstřiky čidlo teploty svíčky vyčistit klapku jediné co mě ještě napadá zapal. lištu a nebo podpálenej ventil... zkuste prosím poradit