skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Klepe se
Jak dlouho ti auto stálo?Parkuješ venku?Pršelo?Tak podobné příznaky má i když se dostane voda do benzínu.Dej čistý benzín do flašky,zapoj AC pumpu a zkus to.Nehledej hned složitý řešení.
prvy valec daj do hornej uvrate,, dole na remenici si nastav stupne, daj to na 5stupnou, zapni zapalovanie- povol rozdelovac ale daj dolu veko aby si videl na kladivko,natoc ho do prava a pomaly zacnes otacat do lava ked hodi iskru na kladivku postoj a milimeter spet do prava, ak nechces aby ta koplo rob jednou rukou ,potom pozri kable ,kondenzator ,sviecky ,palivo atd.
-> afro100: Alebo to nastaviť podla dielenskej príručky so skúšačkou je to tam pisane polopatisticky,,, Ked bude krutiť rozdelovačom a bude mu niekto štartovať sem tam može preraziť aj pomimo a su to dobre pecky :D

todle budou spis to ze ti nepali vsechny 4 svice. Takze svicky kabely palec a viko zde hledej chybu.
-> pulin: a když ti to začne střílet sáním nebo výfukem, tak točit zpět (protože to už je mooooc) :-)
-> afro100: aha diky :-)
-> pulin: no boha ... povolis rozdelovac, jeden startuje a druhy s nim otaca, ked to blafne, tak kilo sa da nahrubo nastavit tak, ze sluchom, kde pocujes ze motor ide najlepsie, nechas a dotiahnes ... potom to samo treba na stroboskop a podobne
-> pulin: tak to je potom velmi zle..
-> libor-nem: předstich doufám ne neumím ho seřidit:-D
jj nebo další možnost je hnutej předstih
-> libor-nem: jakože nehází jiskru jo ?ok zitra skusím vyndat svíčky a vyčistit a taky kábly vyzkouším diky moc:-)
nejdou ti všechny válce skus svíčky nebo kabely nebo víčko rozdělovače
chlapi mám problém u kila .dneska jsem ho chtěl nakopnout ale nešlo po nějaké chvili chytla ale strašně se celé auto klepalo po chvíli zdechlo ..po dalším nastartování zase klepalo a když jsem přidal vůbec nešlo do otáček čím by to mohlo být?svíčky?prosím o radu předem všem moc díky