skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
fabia rozdelovač
-> matisek: kamarat skušal tie zavažíčka obrúsit, pretože odvŕtat to nebolo možné, a tvrdil že to cítít
-> Acryll:
dsp.vscht.cz/konference_m atlab/.../jurak.pdf
Je tam písané,hore že za vzor bol použitý motor fabia 1,4mpi tak to hádam je ono,ovšem otázka je ako do tej regulácie zasahujú čidlá klepania.
dsp.vscht.cz/konference_m atlab/.../jurak.pdf
Je tam písané,hore že za vzor bol použitý motor fabia 1,4mpi tak to hádam je ono,ovšem otázka je ako do tej regulácie zasahujú čidlá klepania.
-> matisek: kde si nasiel tu mapu? :)
Nooo zmenšil som regulaciu tej 540tky na 11,5 stupna ale teraz musím mať až 10 stupnov základ aby to hore bez pazvukov išlo,struny som dal z favo 136 a ešte prihol ušká ale je to malo v malích otáčkach stále detonacie.
Napadá ma trošku taká prasačinka že čokeby som ubral na váhe závažíčkam aby to pomalšie stúpalo pretože neviem ake silnejšie strunky by som tam dal.Nevie niekto v akom rozdelovači sú silnejšie ale nie tie hrubé z 540tky to je zas moc,asi.
Napadá ma trošku taká prasačinka že čokeby som ubral na váhe závažíčkam aby to pomalšie stúpalo pretože neviem ake silnejšie strunky by som tam dal.Nevie niekto v akom rozdelovači sú silnejšie ale nie tie hrubé z 540tky to je zas moc,asi.
Když sem měl rozdělovač 540, nechtělo to normálně držet volnoběh, dokud tam nebylo 10 stupnu základ, KP 10,8-11 a detonovalo to od 2000-3300 hodně. A ve vysokých taky žádná sláva, bylo to lepší, když sem dal menší předstih, ale volnoběh tím pádem je velký problém. Chtělo by to nějaké jiné řešení...
-> Alenka: Hej aj to som chcel len dnes som nemal po ruke žiadne naradie aby som to urobil takže až nabudúce.Ale je možne že potom čo som natiahol tú strunku to nebude dole tak rýchlo nabiehať a možno budem môcť ten základ pridať len to teraz nemám čas skúšať.Diki
-> matisek: a zmensi taky rozsah regulace. Jestlize mas zakladni predstih jen jeden stupen, mas prilis velky rozsah.
-> Urbi: Ja mam na tej 540-tke predstih len 1stupen,ten volnobeh tiež nieje bohviečo trošku to s motorom šklbe ale nič hrozné ja mám 265-ku vačku kp-10,3.
Dnes som trochu prihol uško na tej slabšej strunke aby to pomalšie nabiehalo tak uvidím potom či sa niečo udeje.Dakujem.
Dnes som trochu prihol uško na tej slabšej strunke aby to pomalšie nabiehalo tak uvidím potom či sa niečo udeje.Dakujem.
-> Urbi: já měl volnoběh taky takovej nestabilní, tak je možný že ten základní předstih byl dost malej. Přisuzoval jsem to vačce, protože chování motoru ukazovalo na nějakou ostrou...
-> matisek: Já mám 1.4, vačku 284 stupnu, mám ale naprosto stejný problém, rozdělovač 540, v nizkých to detonuje mezi 2000-3000 ot., aby to ve vysokých jelo a když dám předstih menší jak 10 stupnu, tak to ani neudrží volnoběh. Druhý rozdělovač mám upravený od Poláška a není s ním žádný problém :) Táhne ve všech otáčkách bez detonací, takže nevím jestli jen posouval průběh regulace někam, ale funguje dobře. úprava za 200-300,- a dělá to na rozdělovači naprosto bez vůlí.
To tu nikto viac nemá 1,4 na rozdelovači?
Už som preliezal karty aut ale to je nekonečný príbeh.
Už som preliezal karty aut ale to je nekonečný príbeh.
-> matisek: jo v celku byl. Nevím co tam bylo za vačku, ale v kombinaci s LEKRem žádný cukance, díry na plynu a podobný věci:) Předstih nevím jakej byl, protože jsem to nastavoval podle jízdy a aby to nedetonovalo. Akorát bylo zajímavý, že když jsem dal předstih moc, tak nedetonovalo to v nízkých, ale až ve středních otáčkách a nahoře zase OK. Ale moc velký ten předstih nebyl přes 0 podle mně.
On ten rozdělovač neměl vůle, rozvody nevytahaný a to je taky znát.

-> Petkar1: A bol si s ním spokojný....skúšal si aj nejaké iné rozdelovače.
-> matisek: 860 je obyčejné Fávo. Takž má asi 14 nebo tak nějak.
-> Petkar1:
Viem že to zaleží na viac veciach ale teoreticky ked spravýš nejaké úpravy tak treba predstih upraviť ale tá regulácia sa večšinou nechá taka aká je len sa to posunie celé dole alebo hore.Ked teda nerátam naozaj ostré závodné motory kde kôli vysokým otáčkam už je nutne upraviť aj priebeh.
Dofrasa nepametám si tá 860 to je ten z 15 alebo ten z 11 stupnovou raguláciou.Diki
Viem že to zaleží na viac veciach ale teoreticky ked spravýš nejaké úpravy tak treba predstih upraviť ale tá regulácia sa večšinou nechá taka aká je len sa to posunie celé dole alebo hore.Ked teda nerátam naozaj ostré závodné motory kde kôli vysokým otáčkam už je nutne upraviť aj priebeh.
Dofrasa nepametám si tá 860 to je ten z 15 alebo ten z 11 stupnovou raguláciou.Diki
-> matisek: to nejde takhle úplně obecně říct, záleží na hodně věcech (vačka, KP,..). Já měl na Fabce rozdělovač 860 - Fa bezkontakt.
Našiel som na nete túto mapu s predstihom na fabiu 1,4mpi.No ked beriem do úvahy iba plné zataženie tak všetky naše rozdelovače majú proti tomu príliš strmú charakteristyku odstredivej regulácie.Aby som sa tomu priblížil tak by som s základným predstihom musel ísť hodne do mínusu.Najlepší by podla tohoto mal byť rozdelovač favorit 136.
No a chcel by som poprosiť tích čo maju skusenosť že ktorý z dostupních rozdelovačov sa im vo fabii najviac osvedčil.
Ja tam mam 540tku ale mam pocit že v otačkach 2 až 3 tisic je ten predstih moc velký ale ked uberiem zasa je ho v 4 až 5 tisicoch malo.
No a chcel by som poprosiť tích čo maju skusenosť že ktorý z dostupních rozdelovačov sa im vo fabii najviac osvedčil.
Ja tam mam 540tku ale mam pocit že v otačkach 2 až 3 tisic je ten predstih moc velký ale ked uberiem zasa je ho v 4 až 5 tisicoch malo.