skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
motor 1202
takle to vypadá předi i zadni labirint a ted sem se zamyslel pokud by ti tek olej z motoru tak se do spojky nedostane neteče ti spis převodovka?
jééé konečne tohle sou moje motory pokud mas motor orig 1202 tak tam mas labirint NEJDE TO PŘETOČIT A DAT TAM SIMERINK!jak se tu píše tady je jeste setrvačník na 6 sroubů a ten labirint je složenej ze dvou kusů musis si schodit prevodovku sundat setrvák vysroubovat labirint a ty dražky vičistit a vymejt sundava se to tak že v klice sou takovy vyřezy a to si vzdicky natošis naproti sroubu vysroubujes a pak dalsi a dalsi když to budes skladat tak žednej silikon nebo hermetik papirovy tesneni namažeš vazelinou a oba dili labirintu jak na sebe dosdaj a hlavne se to musí vystředit jinak se ti vydře a poteče to dál a nebo je tu možnost to předelan na simerink ale ne pretočenim ale vymenou klikovky ze š 1203 tisim že od roku 85 se preslo na simerinky tam už je setrvak na 4 srouby ale to bys musel mit klikovku zadni vyko a setrvak tomu prispusovenej a nechci kecat ale myslim že i prsa s řemenicí
je tam labirint prej jedině přetočit a dát tam simerink
boli aj laboronty aj gufera, ked zhodis zotrvak tak uvidis ze co tam mas
no pokial viem, na tychto motoroch boli vzadu tzv. labirinty, ktore sa nejakym sposobom prerabali na semeringy.. moj otec by ti o tom vedel viac povedat...
Mám problém teče mi do spojky olej a jak se dostanu k nějakýmu simerynku tenhle motor jsem ještě nedělal díky za radu