Bmm vynechava/ztraci vykon.

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 07.04.2010 do 07.04.2010, založil/a Klubko_
řadit dle data
07:00:23
07.04.2010
Gryzly
-> Klubko_: Tupej zvuk by ukazoval na blbej předstih, což by mohla lambda dělat, ale taky pár dalších věcí.
06:58:39
07.04.2010
suri
-> Klubko_: čo to pripojiť na diagnostiku ? čo lambda , snímač teploty vody ? chce to zapojiť na osciloskop na počítač a sledovať ako pracuje lambda vtedy ked to nejde dobre , prípadne snímač otáčok , dlžka vstreku ---
00:06:22
07.04.2010
Syny
No tak nechci te strasit, mozna to tim neni, ale me neco podobnyho poresila vymena lambdy... I kdyz mi to necukalo jen do kopcu, ale i po rovine a spis pri vyssich otackach, ale taky z niceho nic...
00:01:26
07.04.2010
Klubko_
Trapi me takova zajimava "drobnost" na te moji felde. Pri jizde do mirnyho stoupani na 5tku kolem 100-110km/h, pri stejne seslaplym plyn. pedalu delsi dobu najednou auto zacne citelne zpomalovat jako bych ubral plyn. Jenze jsem si jistej, ze neubiram. Tak ho trochu prislapnu a zase se to srovna, ale rychlost trochu ztratim. Tohle me zpomali treba az na 80, kdy musim podradit na 4 a pak to jelo normalne. Takle se mi to deje pravidelne ve stejnym miste.

Dalsi pripad, kdy jsem to zaznamenal bylo zase ve stoupani, ale predjizdel jsem auto, takze 4, pedal na podlahu, predjel jsem, 5 a najednou zase pocukavani, jako by ztrata vykonu, zpatky na 4 pedal na podlaze, abych to predjety auto naopak nezpomaloval. A ted posledni pripad ze dneska, kdy jsem valil delsi dobu 120-130 a dostal se do mirnyho stoupani, zase pocukavani, zpomalovani, ktery se trochu srovna tim, ze pohnu plyn. pedalem. Zpomalil jsem na 4 zhruba na 100, pak zas na 5 a najednou to zas jelo ok az do dalsiho stoupani, kde se situace opakovala.

Co jsem jeste postrehl, tak kdyz to takle zpomaluje, jako by se zmeni zvuk motoru, je takovej jako by tupej. Ale zaroven je citit, jako by to "tahalo za zadek".

Nevim, kde hledat chybu. Brzdy rekl bych, ze nevisi, protoze jednou po tom, co to udelalo jsem hned zastavil a zadny kolo vyrazne teply nebylo. I jsem je kontroloval a vsechno chodi jak ma. Olej v prevodovce jsem nedavno preventivne vymenil.

Jako v podstate se s tim jezdit da. Po meste to nikdy neudelalo, ale na rychlostkach je to citit-si to valim, predjizdim a najednou mi to zacne zpomalovat. Poradi nekdo na co se mrknout? Svicky maj najeto max 2000km
Extreme Tyres