-> Rider skoda: stredaky sa robia aj bez prepazok, funguje ako rezonancna komora......zaujmavostou tohto vyfuku je ze ked dam dole koncovy tlmic, auto vobec neslo.....
-> 105: takze pokud jsem dopbre pochopil,tak zaroven stredak s tim rychlopruchozakem najednou jsi nemel vid(ze by byl jeste pred rychlopruchozakem stredak)?jednou normal ladak(se silencerem) a jednou ladak ze stredaku?
-> Rider skoda: ano je to jen 2>1 a ten rychlopruchozi tlumic (konstrukce je vlastne nejakej plast a ve vnitr derovana trubka a v prostoru je nejaka tlumicí vata ci co) nevyhodou je to ze se brzo vypali a rve to pak este vic normalne to lita ven ta vata
-> Klubko_: Pouzil jsi jen koncovej tlumic z feldy a je to tišši jak 120ca se seriovym vyfukem?ALe jinak pekne upravenej motor asi ,kdyz jde tak hezky do otacek
-> Gemini: pekna prace.jen nechapu jaky tam ma ucel ten stredak,kdyz je bez prepazek?Jinak ten je origo z nejakeho auta nebo vyrobeny?Protoze presne takovej nejakej bych bral,jelikoz by se tam pekne vesel k motoru svou velikosti.Protoze z feldy a fava to jsou stredaky dost velke
-> 105: to modre emko jest tedy to tve byvale s tim vyfukem(ktery ma ten vyndavaci silencer) ale dle me mas jen svody a na nem ladak, ale stredak predtim neni zadny ne?Protoze se mi zda,ze to docela rve i s tim silencerem a bez nej az moc.
Nemate nekdo prosim na skodovce(s motorem vzadu) ladeny nebo seriovy vyfuk se stredovym tlumicem?pripadne samotny ladak se silencerem?Resim problem s vyfukem,protoze bych rad klasickej koncovej ladak plnopruchozi,ale bez stredoveho tlumice to rve prilis.Tak uvazuji budto nejak vmestnat nad koncovy vyfuk jeste stredak z nejakeho vozu(nejaky mensi jestli se dela treba) a nebo ladak se silencerem(takova ta ucpavka ve vyfuku - vyjimatelna),ale to si myslim,ze by rvalo asi porad moc.Ma nekdo nejake zkusenosti,rady prosim?Dekuji moc