skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
lambda Bmm/mpi
-> buldozerxxx: pridavani , kdyz se dostal pod 50km/h bez seslapnutyho plynu? tak to delat ma, protoze se zapnou vstriky

-> buldozerxxx: no budu to muset zkusit, protoze nic jinyho nemam... vzhledem k tomu nespolehlivymu prodejci, ktery si preventivne vypnul mobil, abych ho nemohl otravovat...
co ja vim tak tam pasuje ale jsou dva druhy ..BMM i MPI ma kazda jnou :-) kazda ma prej jine hodnoty..jestli chces pr BMM tak tip LSH5,6 nebo 24 a pro MPI je to LSH 25 nebo ta novejsi NTK tusim...ja mam pocit ze trba na lambdu z BMM to v mpi dela kraviny... :-) a to samovolne pridavani z kopce delala kamosovi
klapka... :-)
klapka... :-)
-> Marcius: nebal by som sa toho a vyskusal to
-> castrol: ja se taky domnivam, ze zamenna by byt mohla... katalizator tam stejne mit nebudu, jde jen o to, aby mi to zbytecne neblblo... asi mi nic jinyho nezbude, nez to zkusit...

-> Marcius: mam pocit ze suri vravel ze pouzit ide
mám dotaz... vím, že se prodávají dva druhy lambda sond ... pro MPi a pro BMM.... snažil jsem se tu na virtu koupit na inzerát MPi lambdu, nicméně dotyčný mi ji už 20dní dluží, není ji schopen poslat, má moje peníze, nezvedá mi telefon, nechodí na virt, kašle na mě... a já ji nutně potřebuju na letošní zajíždění MPi ve svojem rapidu... Válí se nám doma lambda BMM... jde nebo nejde použít ?
-> Jarda/felda: dik. Hmm, tak co to bylo? Chovalo se to jako bych ubral plyn, ale pritom jsem nohou ani nehnul. Anebo se pridiral motor
ne lambda je záměnná 

je v nich rozdil? Auto - felda BMM.
minulej vikend jsem memil poskozenej 1. dil vyfuku a protoze bmm lambda nesla ven, sel tam prvni dil vcetne lambdy z MPicky ze zasob.
A dnes pri jizde do mirnyho kopce a udrzovani konstantni rychlosti kolem 110km/h na 5. rychlost pri stejne poloze plynu auto zacalo jakoby zpomalovat. Pridal jsem plyn a jelo to normalne. Ale takle se to opakovalo skoro az na podlahu a rychlost 80km/h. Pak to udelalo jeste jednou pri predjizdeni kamionu i pri podrazeni na 4.
Jedina zmena je ta lambda. Co myslite? Je to tim?
minulej vikend jsem memil poskozenej 1. dil vyfuku a protoze bmm lambda nesla ven, sel tam prvni dil vcetne lambdy z MPicky ze zasob.
A dnes pri jizde do mirnyho kopce a udrzovani konstantni rychlosti kolem 110km/h na 5. rychlost pri stejne poloze plynu auto zacalo jakoby zpomalovat. Pridal jsem plyn a jelo to normalne. Ale takle se to opakovalo skoro az na podlahu a rychlost 80km/h. Pak to udelalo jeste jednou pri predjizdeni kamionu i pri podrazeni na 4.
Jedina zmena je ta lambda. Co myslite? Je to tim?