skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Výfuk
prohledat
107 příspěvků (zobrazeno 101 až 107) od 16.01.2010 do 03.02.2010, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> Kaprof: omotnout motor :D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: taky jsem uvažoval udelat výfuk jako na fávu jen jsem si nedokázal predstavit jak natahat trubky:-))
-> Kuladmin: Jenze ja tam nechci mit vyfuk v celym motorovym prostoru 

Ono nacpat tam ten vyfuk z facka nebylo tak strasny bylo to skladany nadsebou byl tam stredak i koncovej jen trubky byly samozdrejmne podstatne kratsi. Pamatuju si ze svuk defakto jak facko ale co to udelalo s motorem to nevim.
-> m8rinek: Kamarad rikal, ze treba ford KA ma jen jeden dil. A je to benzin 1,3. To by nemuselo byt zle ne? Otazkou zda to ma cenu...
Randal rozhodne nechci
Randal rozhodne nechci

každej díl má jinou fci, takže solo to nebude fungovat dobře, škodovka to má takový sprsklá All in one.
Jinak jsem jezdil střeďák z fabie a randál to byl neskutečnej, kupodivu to fungovalo docela dobře...
Jinak jsem jezdil střeďák z fabie a randál to byl neskutečnej, kupodivu to fungovalo docela dobře...
Mladezi, nezkouseli jste nekdo davat do skodovky vyfuk z jinyho auta? Chtel bych tam pres vlnovec dat jeden dil. Ocekaval bych ztiseni pri jizde...
Vim ze Discovera daval cely vyfuk z fava, ale pro me se to nehodi, fakt chci jen jeden dil...
Vim ze Discovera daval cely vyfuk z fava, ale pro me se to nehodi, fakt chci jen jeden dil...