skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vačka
280 z origovačky bude na první pohled přebroušená na malou základní kružnici (oproti origu), nebo může být dokonce podbroušená pod průměr kružnice co naměříš mezi palci. časování se ale poznává blbě: to chce blok - nejlíp s hlavou a vahadlama - pak je vidět že ventily jsou chvilku otevřený oba naráz (to nedělá 260 a ani 280/264 nestřihá tak, že by byly oba ventily otevřený naráz (resp ano , ale neni to okem pozorovatelný:))
-> Tampajs: hoď fotku, tady se měří zrakem 

-> Saky: To mi pověz jak :)
Jinak je to na malý uložení.. Udajně by to měla být 280ka ale nevěřim tomu absolutně
Jinak je to na malý uložení.. Udajně by to měla být 280ka ale nevěřim tomu absolutně

-> upír 130: zjistis uplne vsechno blok k tomu nepotrebujes-)
-> Tampajs: aha tak ten upír to byl...

jo taky mam blok mpi a male ulození..

jo taky mam blok mpi a male ulození..
-> upír 130: ja mam blok MPI nemam tam ani nalitek na AC pumpu a mam male ulozeni radsi at promeri vacku.....neverim uz nicem co ve skodovce delaly co kus to original

-> Tampajs 02.11.09 15:39:25: ahoj, měřící blok mám. Dělal jsem si ho přesně kvůli problémům jako máš ty, nebo mi někdo prodal vačku rádoby 260ku... a byl to většinou paskvil... jaké to má ložiska?? mám blok na malá - to znamená po první typ feldy, ne MPI. musel bys jí poslat... bez bloku nic nezjistíš...
-> Tampajs: muzes ji dat k nekomu odmerit, nekdo rikal ze ma merici blok, myslim ze Alenka
-> Tampajs: Felicii MPI poznáš
-> AZmotor: No můžu jí dát i do bloku ale to si myslim nic nezmění když je v něm jen klika :)
pokud ji budeš jen držet v ruce tak ne
Zdravim jě nějakej způsob zjisit co mám za vačku když jí budu držet v ruce? Vím že tak maximálně zdvih palce si zjisitm.. A pokud nebude mít žádný označení tak časování asi nejsem schopen zjisiti co? :(