skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
výměna pastorku
-> petr s: A to je kde "každá slušnější prodejna" Je to nedostatkové zboží a když to magneton nedělá, tak jestli se s tim zabívá jiná firma u které by se to dalo sehnat. Už to shánim přes měsíc a "slušnější prodejny" jsem objezdil v celém Mělnicku a Praze východ a nikde nic.
-> angello: V každé slušnější prodejně
Pomoc pomoc nevíte kde se dá sehnat třeba druhovýroba??? Firma EVV nemůže posloužit, protože berou věci od magnetonu a magneton je v konkurzu takže vyrábí pouze celé startéry a díly nechtěj prodávat. Nevíte kde by se to ještě dalo sehnat??? myslim ten pastorek a víko
-> angello: posielaju aj na dobierku mne na Slovensko poslali cely starter

pastorek se necha vykuchat ze skodovackyho starteru,orezat,a na brusce ne kulato ubrat ozubení z feldího a navarit lepsi elektrodou. prirubu musis koupit. Mam to tak uz pres pul ropku a funguje bez problemu
-> angello: Posílají a psal jsem ti at se podíváš do nejprodávanějších
-> Anedz: Ok zkusim se s nima nějak domluvit a dyštak by jsme se potom nějak domluvili kdyby to nechtěli poslat. Dík
-> petr s: špatnej odkaz tos mi poslal odkaz na feldí pastorek ale já si to tam najdu. Mockrát dík za radu. A nevíš, jestli to ta firma posílá na dobírku a za jak dlouho to asi dorazí? Dík
-> angello: kdyby ti to nechtěli poslat na dobírku tak bydlím 10 km z tama a občas tam jezdím
jo jo už jsem zkouknul ten odkaz a je mi to jasný. No o tom vybouchání plechu jsem taky slyšel ale to je prasárna největší ty dvě kila za to víko mně nezabijou. A posílá to ta firma na dobírku?? A za jak dlouho asi? Jinak potom s výmněnou neni problém na nic si nemusim dávat pozor? Myslim něco v čem se často chybuje. A je asi lepší rovnou vymněnit i ty ložiska co?
a maj tam i to víčko www.evv.cz/zbozi.php?co=d
etail&...
-> angello: tak se podívej na ten odkaz je to něco jiného a ceny máš tady nejprodávanější www.evv.cz/zbozi.php?co=d
etail&...
-> angello: Cela prestavba stoji 500
Musis na EVV.cz koupit pastorek a to predni viko
Nektery umelci vybouchaj plech nad prevodovkou a prdem na to viko, ale to je demence.

-> angello: podival jsi se uz na ten odkaz od -> Nwkt: ?Podivej se tam a bude ti to jasny.
Jaktože tam nenarvu ten škodováckej. Kterej si teda musim koupit a kolik cca stojí?
-> Nwkt: byl jsi rychlejsi 

-> angello: na prestavbu starteru budes potrebovat novy pastorek i viko starteru.Pastorek ze 120-koveho starteru neni zamenny do Felicioveho starteru.
Musíš koupit novej, pokud ho nevemeš z reduktorovýho
Prosím prosím za radu nebo cpíš nějakej návod jak vymněnit pastorek ve feldím startéru za škodováckej a jestli ten pastorek jde nějak kuchnout ze startéru škoda, abych ho nemusel kupovat novej. Dík za rady v článcích to nemůžu nikde najít. A jak to je se zapojenim, jestli to je stejné, nebo jestli se musí zapojit nějak jinak