skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
benzínová hadice !!!
-> charon 14.12.16 12:32:16: Jsou dva druhy, jedna leskla vrascita podle opletu a ta nic nevydrzi, pak matna hladka a tu tam mam leta a je OK.
-> charon: To se mi nezdá, mně klasická semperitka vydrží normální benzín minimálně 3 roky bez jakéhokoliv praskání, takže máš někde chybu, buď máš moc malý průměr a rveš ho na velkou trubičku, nebo ti dali špatnou hadici. Skutečně je na ní napsáno Kraftstoft/fuel, není na ní čirou náhodou luft nebo Ol?
Vytáhnu jedno staré téma. Budu na favoritu tahat nové palivové vedení, máte s něčím vyloženě dobrou zkušenost co se týká trvanlivost? Klasická Semperitka od nás z autodílů je po roce zvenku popraskaná a to se mi vůbec nelíbí. Můžu sice měnit každej rok hadice, ale radši bych něco trvanlivějšího
-> Power of Bass:
Motexpáska se tomu říká.
Motexpáska se tomu říká.
-> Power of Bass: Semperit praská prevít...lepší je OPTIMIT nebo jak je ten název....
Ked ju tu uz tato tema tak snad nevadi ak sa spytam ci klasicke oflexovane hadice na vodu alebo plyn sa daju pouzit na benzin, alebo nie ?
se mi to smazalo,takže edit do třetice
...
to: j j - tak to víš,když už ,tak pořádně. Jsem tak trochu detailista
měl jsem i dost dilema jak a jestli natřít plech na chladiči ..(viz foto v kartě auta) :D
Takže měli v autodílech jen "nějaký černý semperit" 40kč/60cm, a ted zasnepasuje sponka k ACpumpe bo ta byla ještě tvořena omotaným plíškem na závlačku (ted nevím jak se tomu říka,než se mi to smazalo,ještě jsem to věděl :D ) a tak malou šroubovací nemám. Dycky pro každou prkotinu zvlášt do krámu človek se víc nashání jak nadělá

to: j j - tak to víš,když už ,tak pořádně. Jsem tak trochu detailista

Takže měli v autodílech jen "nějaký černý semperit" 40kč/60cm, a ted zasnepasuje sponka k ACpumpe bo ta byla ještě tvořena omotaným plíškem na závlačku (ted nevím jak se tomu říka,než se mi to smazalo,ještě jsem to věděl :D ) a tak malou šroubovací nemám. Dycky pro každou prkotinu zvlášt do krámu človek se víc nashání jak nadělá

-> Power of Bass: koukám taky echtoridžinalista
ale bohužel tohle seženeš spíš jen na burze a ze starých zásob...

-> Power of Bass:
Kup jakoukoliv jinou novodobou.
Kup jakoukoliv jinou novodobou.
me v ohybu přivodu ke karbci (š100) to zaclo strikat, a to jsme to mel vytazene,nalitou "kapalinu" v ni a neteklo to, asi pod tlakem ohnute t ale strika, jedna s eo tu zelenou opletenou,nevite kde to sehant? dik moc .. (a rady stylu OndryKrupi nepotrebuji diky.
)

-> radab: Není zač.
-> Fén: super díky za odkaz
-> radab: www.google.com
byl bych radši za nějaké odkazy
Semperit FMO mají vnitřní (35 mm)
kluci hledám benzinovou hadici s vnitřním průměrem 35(36)mm nevíte někdo o nějakých výrobcích díky.