skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Broušení hlavy
a kolik se muze maximalne obrousit? je to jak tam je takovej ten zarez - tzn kdyz zmizi je hlava uz tak obrousena ze by to necemu vadilo? ja ji nechaval dvakrate srovnat, tak aby to nebylo uz prilis
-> angello: Přesně tak jak píše jarda.u1, sežeň jinej motor, nedávno jsem něco podobného řešil, a nakonec padla volba na novej motor, a kdybych to udělal hned, ušetřil bych dost peněz a hlavně času, než se nakonec přišlo, že je prasklá hlava, holt kdyby to natlakování u nás nestálo těch 1000,- takřka za nic.

-> angello: Pokud ji odvezes do Starý Boleslavi, tak za 300 ti jí srovnám na frézce... Ale pokud je prasklá, tak to nemá význam...
-> angello: Jestli mas prasklou hlavu a propalenej pist,tak radsi sezen celej motor,budes s tim mit min prace.
pokud ji dovezes ke me do Uval tak ti to udelam.. cena 300 pokud ji budes mit rozebranou a nebo 500 pokud bude slozena..
No to by byla paráda. Na mělník mam kousek. Kde to tam dělaj??? V metalexu by mohli trefil jsem se??
kdyžtak tady na mělníku to dělaj taky
ok díky. Zjistil jsem, že je i prdlá a mam propálenej píst. Trochu déle jsem vařil to se mi zas něco povedlo
když bys chtěl dál jak do bolky tak v dobrovicích, nebo směrem na poděbrady činěves
MB :)
znám jedině v Praze.. ale když jsem naposled googlil tak tuším že na mě vypadlo i něco na Praze východ..
Prosím nemáte někdo kontakt na někoho z okolí Brandýs nad Labem Praha východ kdo by mi zbrousil hlavu? Trochu jsem to uvařil a asi by chtěla srovnat. Dík za rady