se kouknětě ke mě do IDčka na tu 135GLku ... nedávno mi policajt při silniční kontrole tvrdil, že ten motor neni originál, že na tom mám hlavu z favorita.. tak povídám, že je to nesmysl, protože jestli myslí, že je to blok 130 a hlava FA tak to nejde - sou tam jiný rozteče šroubů ... na čež se ohradil, že by to tam šlo dovařit

a pak prej jestli na to mám nějaký papíry... odpověděl jsem, že to všechno mám v malým techničáku... prej kde? no tady hned nahoře pane policajte... vidíte to 130LR? (to tam skutečně je... slečna na inspektorátě se upsala a naťukala tam tohle

) a on na to ahá? a to se dostalo do provozu? ... hm jo pane policajte, 200kusová homolagační série...

Tak kolem toho začal běhat se slovy že je to teda fakt mazec... pak zavolal kolegu .. týý frantóó, pojď se na to podívat... Franta přišel a hmm .. ty kotouče a 195tky gumy sou série jo? a co ty kotouče v zadu.. hm a máte na tom origo LR spoiler a kapotu s věráním.. zadní čelo.. to si pamatuju jak to jezrilo Rally(odhadl bych ho asi na 40let) jen jsem přitakal a povídám že jo.. že je to LR

... takže je to asi fakt o náhodě a o tom co o tom víte a policisté dnes vesměs vědí už prd.. (pokud to zrovna není nějakej virťák... ale ten by mě předpokládám stejně nechal jet, kdyby to nebylo za rychlost nebo vyloženě za nějakej jinej přestupek - to bych se ani nebránil)