skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
teče voda od topení
-> Kuladmin: No pávě že radiatorje taky novej:( No snad bude stačit to co píše PeterP136

Alebo derave hadicove kolienko, vraj to tu uz par clenov postretlo.
Mimochodom, po zalozeni noveho O kruzku do ventilu a premazani silikonovou vazelinou uz asi 4 roky nic netecie a pritom som s tym ked som skodovkou este jazdil ja krutil viac ako izbovy termostat.
Mimochodom, po zalozeni noveho O kruzku do ventilu a premazani silikonovou vazelinou uz asi 4 roky nic netecie a pritom som s tym ked som skodovkou este jazdil ja krutil viac ako izbovy termostat.
Pokud to tece o kohoutu klasika prave jak se na to sahne - prepne - je tam okrouzek a pak velky tesnici kruhovy cca 60mm prumer ale ideal je to asi jeste i slepit ale i to me teklo pomohlo az vymena celyho radiatoru hlavne s novou rovnou prirubou pak se ti mohli jeste vtrhnout jeden a vice sroubku co drzej te kohout k radiatoru.
Zdravím. mám menší problém, někde od topení mi teče voda a tak jsem se chtěl zeptat, na co bych se měl připravit že podělalo. Asi před půl rokem mám měněný radiator i kohout od topení a svorky na hadicích jsou taky nový a včera jsem zjistil, že mi to tam leje jak prase(Skoro celá nádržka tak na cca 100km). Začlo to myslím v tu dobu co jsem po zimě přepnul topení zas na modrou z červené
Copak se tady v těchto místech s..e? Jo a jedná se o fomana 92. Díky