skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Potřebuju poradit se zapojením Starteru
zejtra hodim lepší fotku a zkusim se podívat na nějaký ty popisky,nasadit tam šel jen pouze že jsem oříznul kousek toho krytu ale jak je dole psáno ty ozubený kolečka mi přišla stejná

taky bych to videl na diesel, BOSCH, ale zajimavy je, ze s Magnetonem z 1,3 startuje fe 1,9D lip
Vypada jak na diesel feldu 

No todle neni starter z facka to te zklamu neni to nejakej bosackej apod? Jde o to zda ma spravny ozub. kolecko a zpravny rozmery!! Tak bacha. Facko melo vzdycky jen na pohled stejny jako 120 a spol. Pak az feldy nektery ty novejsi mely ten rychlobeznej ale ten todle taky neni todle vypada neco jako fabka ci felda ale 1,9 i kdyz na to se mi to zas zda nejak kratky. Mozan nahod naky lepsi foto a pripadne hledej napisy a cislicka.
mám v rapidu motor z favorita a tohle by měl bý také starter z Fa.Já sám sem viděl jen klasické startery,takže nevím přesně
-> Black177: jeden odpada.....inac co to je za starter? v skodovke je nejaky iny motor?
zapoj žlutej, červenej neni třeba.
kabely s očkama na horní šroub a pak na konektor tušim žlutej, červenej k předřadnýmu odporu.
Zdravim chlapi,potřeboval bych poradit kde co a kam připojit??
Ten vpravo nahoře je jasnej a ted zbývá zbytek..
ten svazek černých kabelů v pravo pasuje na horní šroub nebo dolní??
a pak tam mám dva dráty..na starym starteru byly zapojení oba dva,ale na tenhle starter jde připojit jen jeden.
Díky za rady
Ten vpravo nahoře je jasnej a ted zbývá zbytek..
ten svazek černých kabelů v pravo pasuje na horní šroub nebo dolní??
a pak tam mám dva dráty..na starym starteru byly zapojení oba dva,ale na tenhle starter jde připojit jen jeden.
Díky za rady