-> Evž@: Já už jsem s tím najezdil asi 3000km a ještě se nedokopal k tomu to řešit. Dělá mi to jenom u Fávo motoru, když jsem dal zpět 120, tak to nedělalo, ale ložisko v klice je...
-> Adam6666: ...tak to je celkem jedno...dělá to jen do 1300 otáček a za studena než se motor trochu zahřeje a jde plynule takže při obyčejném ježdění je to v klidu.......ještě když jezdim ted ve vykuchanem autě vzadu tak slyším uplně všecko co se tam děje
-> Adam6666: no jako šlo to tam normálně nasadit..bez použití kladiva ...tim pádem si myslim že se to ložisko netočí pořád....kdybych to namazal tak bych tím eliminoval ten kravál že ...ale myslim si že kvuli tomu to snad není nutné celé rozhodit
-> Evž@: novou? Sachs? toz jestli jo tak tam chybu nehledej tu mam taky a nic. a namazal jsi hridel spojkovou tam kde jde do loziska v klice? nebo nacpal tuk do prostoru loziska? ja to jednou nenamazal a delalo to randal....
hojte.Před měsícem jsem namontil do šáde motor fáčko,dal novou lamelu,talíř a přítlačák jsem nechal fáčkový.Když nastartuju(hlavně ted v zimě) tak od spojky jde takové klepání....Dělá to v nízkých otáčkách(500-1300) při vyšláplé spojce jak ji pustim tak to přestane.....jinak to funguje jak má....co by to mohlo být?