skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Starter !!!
prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 24.01.2009 do 14.08.2016, založil/a KAPRFILDUS
-> Jarda: kulickove jo. To neresim... neco zejtra koupim
-> Sejki: nulkou bych to vubec nemazal, namazal bych to lozisko a lehce i tu civku loziskovou vazelinou, ale necim lepsim nez mogul LV2-3, ktera vysycha a nulka by v prevodovce pri nizkych teplotach kladla veliky odpor
p.s. je to lozisko zapouzdrene?
p.s. je to lozisko zapouzdrene?
Mam tu starter Mitsubishi, na strane vicka s uhliky ma kulickove lozisko a na strane volnobezky ma jehlove lozisko, ktere nevim kde koupit tak tam necham stary, to namazu asi 00, pak tam je ta planetova prevodovka, cim tu namazat? Taky 00 ? nekdo tam dal grafitku a rozatahala se po celem starteru az k uhlikum... no a nakoec mam namazat civku starteru ve vnitr ten pist? Nebo to nechat na sucho?
nebude to cievkou?
No jde mi o to, že když to zas ekoupím všechno nový tak na tom budu cenově jako za nějakej jinej no. Někdy to běhá v pohodě někdy furt mlátím
Teda takhle to je asi 4 dny jo, aby jste si nemysleli něco špatnýho o mě 

-> tonek.favo: to vypadá na totálně vymletý kluzný ložiska ve víkách... vymeň je a bude to fungovat

-> tonek.favo: Nejspíš zatuhlej elektromagnet
-> tonek.favo: na vrakáči vem v dobrým stavu, je to rychlejší a levnější :)
Nevím kam stím lupnu to tedy sem ať nedělám další téma. Kluci mám problém, je tohle opotřebení nebo jak to nazvat přiměřený
Mám dva problémy, buď do něj musím praštit kladivem aby začal točit, nebo po nastartování se točí pastorek i s motorem vesele dál
Před rokem proběhl komplet repas. Tak se ptám, má cenu to zase repasovat nebo sehnat jinej kousek?

diky moc
jasne ze ide
Prosim sel by starter s favorita do feicie??felda je 94r.v. dekui napiste prosim