skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
výkres přírub
Ahoj, známej ze vsi si pořídil do dílny laser a mám nutkáni k němu zajít zeptat se na příruby na 8kanál na rapida 136. No a právě proto bych potředoval výkresy. Jestli je někdo máte a přenecháte či prodáte tak bych měl zájem. Zároveň zjistím co by za to chtěl kdyby jste měli třeba zájem vy.
nema niekto vykres priruby na sacie potrubie facko felicia?? odskusane?
Nerucim za to.. nebolo to skusane.. ale malo by to sediet,
-> matoo: Na sacie potrubie nemam 2D pockaj minutku...uvidime co se da delat..
Nechcem zakladat nove tema, ale nema niekto 2D nakres priruby sacieho potrubia na 5kanal? Dusovi som uz pisal, ale komunikacia je na bode mrazu....
Nechci zakládat nové téma. Potřebuji výkres přírub výfuku (případně i sací) na favorita v autocadu. Nemám doma Autocad a potřebuji to co nejdřív. Děkuji za případnou pomoc. Rzarsky@seznam.cz.
ja keby som si mal robit prirubu na tzvody tak urco navrhnem aspon o 1mm vecsiu dieru ako je tesnenie aby som tam nemusel pchat koliky a zlicovavat to

-> Duso: vyfuove zvody stale nech maju radsej o 2mm vecsiu dieru ako by mala byt mensia

-> gabo000000: jo.. pisem ze su to homologacne rozmery.. 36 vyska.. 25 sirka. + maximalne 2 mm tak tusim ..pokial sa pametam dobre.. zvecsit to neni problem. vykres malickost..
-> Duso: ja by som an tvojom mieste bral skôr rozmer tesnenia lebo takyto vyfukovy kanal v serii je dost onicom...
Vytlacil som z programku kde som kreslil priruby obrazok v mierke 1:1 vystrihol a dal na hlavu.. abych ukazal ze je to relativne presne.. aby treba lidi verili.. a abych pak nebyl preklinan.. ze sem tu dal neco co neni odskouseny.. upozornuju ale.. ze rozmery ovalu jsou zakladni homologoacni rozmery !! tam je pak tolerance na rozmer + - 2 mm kdyz dobre pamatuju
-> Duso: to je v prdeli kua

-> rolls: mam iny typ zadnej kapoty ako ty.. ja tam nemam 3 predeli.. resp 3 trojholniky.. taze rozmery nemam a bez rozmerov nenakreslim nic.. to ani od oka sa neda.. ja nevem daco vymysli..
-> Duso: no tak ako sa dohodneme?

-> zrušená registrace: 600sk je trocha moc kedze masina na ktorej robim to vypali do 2 min. Material je zvecsa odpad. 400sk je realne. Jedine ak to museli aj kreslit. Vtom pripade by som to uznal. Inac ked ti to vyrabal niekto ako fusku tak viac ako 300 by som sa hambil vypitat.
u ans laserkov buzica palia laserom a vpalili kamaratovy prirubu na zvod na golfa vcetne matrosu myslim ze 600sk som dal
-> zrušená registrace: kamosov foter rovi vo firme kde maju plazmu,uz som si tam daval palit vystuhy naprav
za flasku
za flasku
-> zrušená registrace: podľa toho čoho
-> Majklsto: cenovky?
mozem dat nejake taketo veci vypalit plazmou ak by bol zaujem a ak dodate vykresy
-> Gemini: jj, ale ja som sa bal zase toho, ze okolo kanalov stena bude velmi tenka a ohne sa mi to, myslim hlavne na sacie, ale teoreticky by to mohla vystuzit potom rurka sacieho potrubia.
Myslim tieto casti oznacene cervenou kruznicou
Myslim tieto casti oznacene cervenou kruznicou
-> darabos - www.mscfilakovo.sk: mas to tam moc tesne, v skutocnosti to nemusi sedet a bude treba kazdu prirubu obrusovat.....
-> Zazaa: dodej webra.. sani mam ale ne nakreslene.. neni problem nakreslit.. kdyz chces no..
nemate nekdo vykres na priruby na saci kanaly na 5 kanal + prirubu na jednoho 40webera ?
pripadne kdyby se to nekomu chtelo za mirnej obnos vyriznout :)
pripadne kdyby se to nekomu chtelo za mirnej obnos vyriznout :)
-> Duso: tak tak, presne to chcem, lenze presne to musi byt, nieze to necham vyrezat a sediet to nebude. btw...keby bolo mozne, vcera bolo neskoro

-> rolls: tote velke otvory chces ?? vykresy... hmmm no uvidime co a ako..bude kus zlozite.. skusim.. nic neslubujem
-> rolls: zrob foto.. budeme mudrejsi.. daco vydumeme
-> zidlik: poslal som ti VZKAZ.. originaly ti poslem
-> zidlik: poslal som ti VZKAZ.. originaly ti poslem
-> Duso: vid skoda-virt.cz/cz/auta?id3
=284&am...
-> Duso: vsak si otvor doma kapotu na skodofke a mas rozmery, potrebujem presne to, co robil aj Majkl, len ja to chcem aj na prednu kapotu....najdem niekde foto o co ide
-> Duso: neskusil by si sem dat ten druhej vobrazek jeste jednou??na tomhle to je blbe videt..teda jestli to de..dik moc

-> rolls: neni problem.. ale musim z niecoho vychadzat.. cize nejake rozmery.. nejaky nacrt .. ake rebrovanie.. ako huste.. vyska otvorov.. daj poziadavky na zakazku dohodneme sa
alebo ti mam vlastne vymysliet ?.. dokedy to ces mat?

alebo ti mam vlastne vymysliet ?.. dokedy to ces mat?
-> Duso: dik moc...do vanoc mu to budu davat tak se snim domluvim jestli by nebyla moznost ze by me toho rezal vic kdyz to bude za rozumny penize

Na poziadanie zaslem mailom...orignaly velky format.. zeby ste nepovedali ze som svina ako nemenovany clen ktory pytal za fotky 160 RS prachy

-> Duso: nechces mi spravit vykres tych otvorov co su v zadnej kapote zo spodu? potrebujem to nechat vyrezat do nerezu ale najprv treba vykres

existuje aj takato verzia, ale este nie je odskusana...takze nejake kvoty navyse by nam pomohli tiez, zatial je v plane dat vyrezat z plechu a ak to je dobre, tak z ocele...ale keby uz niekto mal odskusany vykres...nebolo by treba skusat...len porovnat s tym a opravit pripadne rozdiely, myslim teraz na diery pre stifty, lebo v tom je najvacsi problem podla mna, aby to tam sadlo presne....
-> Duso:
zaujamve ozubene kolecko z prevodovky zavodneho specialu skoda 130LR?

ZENY :D tam malo byt..
-> zrušená registrace: spenazit sa da vsetko :D.. a ver tomu ze keby si dokazal ze HOVNO.. ma blahodarne ucinky na tvoju plet tak zeby by za tim leteli jak besne

-> Duso: kd budes mat taky okotovany vykres budes to predavat?:D
-> Duso: 

Prve..pracuje sa na druihom.. asi to nebude dobre vidno.. nevm.. druhe osobne na mail.. aby to nikto nezneuzil 

-> zidlik: promin.. dnes to tu dam.. vcera se mi nechcelo.. ale idem ted udelat.. 

-> Duso: tak co jak seš na tom