skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Atest na volant
tak co,papier sa nenasiel?
-> Majklsto: Ten papír od volantu snad sublimoval.. Šel jsem najisto na jedno místo - nic, pak ještě asi na tři další, taky marně. Ale ještě to nevzdávám..
-> Majklsto: Dřív to bylo dost běžný, volanty se dělaly houfně doma a polísmeni po tom šli. Taky jsem ten papír několik let sebou vozil.. dokonce si vybavuju, že jsem s ním dělal nějaký kouzla, protože byl na stodvacítkovej volant a já potřeboval MBs.
-> suri: -> Jozka: ide prave o to schvalovaci rozhodnutí
ked by sa do mna zacal nejaky fizel obuvat koli volantu,ukazem papier ze je to pre skodovku schvalene a nebudem s nim o tom dalej diskutovat
ked by sa do mna zacal nejaky fizel obuvat koli volantu,ukazem papier ze je to pre skodovku schvalene a nebudem s nim o tom dalej diskutovat
-> MOLSO: -> Majklsto: To zas až tak velká sranda není, i ty za ty blbý koberečky by to v podstatě šlo.
-> Majklsto: Zkusím pohledat, teoreticky bych měl mít jak na kilo, tak i na 120, ale pokud na to nekápnu nějakou náhodou, tak to bude až v lednu.
Ale pokud se pamatuju, nejsou to žádný zázraky, je to návod k montáži, kde je napsáno jak a na co namontovat a nějaké to číslo schvalovacího Rozhodnutí, či jak tomu říkali...
-> Majklsto: Zkusím pohledat, teoreticky bych měl mít jak na kilo, tak i na 120, ale pokud na to nekápnu nějakou náhodou, tak to bude až v lednu.
Ale pokud se pamatuju, nejsou to žádný zázraky, je to návod k montáži, kde je napsáno jak a na co namontovat a nějaké to číslo schvalovacího Rozhodnutí, či jak tomu říkali...
-> Majklsto: to bolo len u starších kamoš mal fungl nový zatavený v igelite v krabici a bol tam návod na montáž ale žiadne schválenie
nemohol by niekto ten papier o ateste toho kolinskeho volantu naskenovat a hodit sem?chcel by som si ho vytlacit
-> radec: aj za premalovane ručičky na budikoch 

teda........ teraz uz aby som sa bal aby mi nezobrali papiere lebo budem mat v aute koberceky bez atestu

ja neměl s volantem n a STK problem
..ale zase si našli jiny věci 

-> Nwkt: No nevim jak vy,le já co mám já volanty z Kolínských nástrojáren tak tam atest 8SD je přimo vyražen v hlinikovém těle pod tou pěnovou krytkou

-> Kubik: mi na volant policajti akorát jednou řeklui ať si dám do pořádku homologaci na ten volant, ale jinak nic 

-> Jozka: taky ten papír někde mám, akorát na 100ku, ale jestli je to podle auta v ID, tak o Kolíňák stejně nejde

-> Kubik: Jestli je to starej kolíňák, tak k tomu se dával papír při prodeji, že je to schválený FMD, pod jakým číslem a na jaký vozidla.. To určitě někdo mít bude.. Já ho tedy mám, ten papír.. jen nevím kde..
je jednou buzeroval technik na stk za volant s tím že ten volant tam nemá co dělat. pak sem se chvilku tvéřil jako debil a tak to dal nerozmazával a nechal to tak.
no já si to taky myslim že mit atest na volant je pikovina...ale zajimavé je že mám folie na oknech a na to nic neřekli...ale na ty fólie ates mám...
diky za rady...

-> vaclav785: tak hned zjistit jméno, číslo odznaku, napsat si čas, datum, SPZ jejich auta a říct že si zjistíš jestli je to správný služební postup a že na ně podáš stížnost... třeba couvnou a pustěj tě.
-> Pavel P..: to máš asi pravdu ale dopraváci nejdříve konají a pak teprve se ptají jestli můžou nebo ne
-> vaclav785: na to jim sere pes... to můžu říct že jsem takhle auto koupil a prošlo to STK a oni do toho nemaj co kecat, nejsou oprávnění technici stk aby posuzovali co autě bejt může nebo ne podle toho jestli to má atest.
-> Pavel P..: neznalost neomlouvá
nasrat jim... volant sis koupil v krámě a nikdo ti neřekl že tam nesmí bejt, vůbec bych se s nima nebavil, to je pěkná buzerace.

Pokud se nepletu tak atest neni ani na sériovym volantu
za volant?????
tak to už je hustý co oni si dnesvymíšlejí nejsem žádnej velkej příznivec tuningu ale tohle už je fakt moc
tak to už je hustý co oni si dnesvymíšlejí nejsem žádnej velkej příznivec tuningu ale tohle už je fakt moc
Hola...chtěl bych se zeptat jak je to s atestem na sportovni volant...dneska mě chytli a chtěli mi dát 2tisice za to že nemám atest... dá se nějak sehnat???
dik...