-> tomo227: Podla mna hej, ved budu mat menej roboty. Ale to je o nicom takto sa dohadovat, najlepsie je si rovno zavolat, v tomto pripade rovno na srotovisko.
-> Tomáš SK: tak pohode hej??? a keby to rozmontoval dobre veci si nehal a potom jju dal do srotu a so stitkom a paierom o likvidaci ist na policiu tak sa to da urobit???
Ja som kupil tento týždeň škodovku z iného kraja SK, predavajúci ho v pondelok odhlásil a do veľkého techičáku sa napísalo moje meno v stredu mi prišiel poštou veľký techinčák a za prepis, značky a vydanie nového techinckého( malého) som dal 2000 Sk
-> tomo227: Auto mozes odhlasit docasne alebo "na furt" :) Docasne bolo kedysi myslim na max. pol roka, teraz neviem kolko je max. dlzka. Zadarmo na policii, to pochybujem. Podla mna aj za toto budu chciet nejaky kolok. Odovzdavas im znacky. S autom bez nich samozrejme jazdit nemozes (technicky ano :-).
Ak auto odhlasis z evidencie natrvalo, musis priniest potvrdenie o ekologickej likvidacii. Tj. ak nemas niekde nejakeho znameho, kto by ti dal ten doklad ako "fake", tak auto ti nezostane.
Prihlasovanie v inom okrese bude urcite aspon za 1000SKK, lebo tolko myslim stoja nove znacky. V ramci okresu znacky ostavaju, ale administrativne ukony ostavaju, tam podla mna pojde kolok.
Jedine co viem, tak na zmenu udajov v TP (farba, kolesa a pod.) platis kolky za 150SKK.
Najlepsie je bud rovno zbehnut na DI (najlepsie v stredu poobede - vacsinou dlhy strankovy den) a spytat sa tam. Alebo ist na web Min. vnutra a tam su tel. cisla na jednotlive DI.
-> andrew2.1: takze odhlasenie nic nestoji ok??? to som chcel vediet. a prihlasenie myslis ako ??? ze odhlasene auto znovu prihlasis ??? ci iba docasne odhlasenie funguje takto???
Odhlášení je zdarma, v případě, že auto bude dále používané jiným majitelem. Pokud auto už jezdit nebude, musí být ekologicky zlikvidováno - vrakoviště 0-3000,-Kč. Přihlášení stojí 800,- a je jedno odkud kam.
Moj otec ma staru 105L a chce ju odhlasit ,plati sa daco za odhlasenie ak ano kolko ??? a ake su dalsie ceniky: prehlasenia ,odhlasovania a pri predaji auta inemu majitelovi s toho isteho mesta popripade z ineho mesta???