-> Dale_Estelle: gratuluju ke koupi, tohle auto je muj sen, doufam, ze si ho taky jednou splním:) jinak k té kubinově 136...docela slušné letadlo:) -> Robi135GLi-HU: Would you like to sell one piece?:D
-> Dale_Estelle: tak samozrejme gratulujem aj ja....peknuckýýý....a este mas navyse sadu meteorov uz sa tesim ked ho das do povodneho stavu vela zdaru snim.......kamo....
-> Mantrabeach: přesně tak, opravdu nemá smysl jich mít 50, pokud teda chceš je zrestaurovat, ne jen aby ti polorozpadlé stály na zahradě, to je o ničem, a opravdu to se nechá udržet tak 2-3auta max.......
-> Mantrabeach: Ono není co dohánět - budu snižovazt stavy.. Tohodle RiCe jsem měl šanci mít taky, ale časem chci zůstat u maximálního počtu 3 auta, víc už je nerozum..
-> havlik: jasný,chápu.škoda že jsem ten inzerát neviděl dřív.asi bych se opravdu zadlužil.Ale to by mě už naši hnali.110R,136 sedan a ještě 135RIC je celkem moc ikdyž Karlose nikdy nedoženu
-> Dale_Estelle: gratuluju ke koupi a tak trochu víc závidím.kdybych to věděl tak bych se na něj zadlužil za ty peníze.Tohle by byla raritka u nás.pochybuju že u nás někdo ví že škodovka dělala auta se vstřikováním.Schvaluju ten originál.u mě by to dopadlo stejně.hodně štěstí v renovaci
-> rolls: tak tajemství nevím, ale nechtěl jsem to okamžitě vytrubovat........je to jedno samozřejmě, o nic nejde, ale chtěl jsme to chvilku držet pod pokličkou.