skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prerazeni cisla motoru
labros, raznice se dají koupit i hvezdička, stačí mít udávanou velikost

i slepičku
-> ps: A já mám
-> ps: hmm

-> hymla: Nenaklepeš to tak rovně jako originál a u novějších čísel nemáš znak škoda
proč to číslo celý neubrosit (ten 1mm) a nenaťukat si tam nový

-> ps: Jenom blázen by přerážel

-> Labros: Jenom 1 milimetr a přilepil
-> Gryzly: co, uříznul celej nálitek a navařil jinej?

-> CHIP: pokud se chcou dívat, a dnešní mladí kluci na STk už nepoznaj rozdíl mezi bloky 120 a 130.
-> ps: tvoje uprava čísla je geniální, když se to pěkně provede tak je to skoro neodhalitelný.
-> ps: tvoje uprava čísla je geniální, když se to pěkně provede tak je to skoro neodhalitelný.
Hlavne panove blok motoru 130 vypada jinak nez 120, takze se to da poznat beznym pohledem ani se nemusim na cislo motoru divat ...
-> Labros: To je taková obyčejná 120
-> ps: Proč vlastně nemáš svoje auto na virtu?
-> ps: No jenže když poznaj že číslo motoru je přeražený tak je to docela průser, z toho koukaj problémy s policajtama, a větší než nějakej tuning.
-> Gryzly: Legální jsou moje úpravy?
-> lopezGPX: a je to nelegál.
-> lopezGPX: Docela to problém je, pač přístup k raznicím mají jen autorizovaný servisy Škoda.. Ale znáš to, přes kamarády se k nim semtam někdo dostane.
Raznice nemam, tak se zkusim zeptat znamych
Principialne by to teda problem byt nemel jo?

Ano dělá se to, ale nevim jak v Olomouci. Znám někoho poblíž MB
děla se to doma v garáži pomocí raznic

ahoj, jak jsem to tady cetl a jestli spravne pochopil, tak abych dal motor 130 do uzovky, musel bych toho dost zmenit jako treba 4 pistky. Tak neni jednodusi prerazit cislo motoru a nechat tam opsat to co mam ted. Pokud se to teda dela, a kde ? :-)