skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Typový list volantu Kolínská nástrojárna.
12:40:00
28.03.2016
28.03.2016
.Bala.
-> King: Hello! Thank you! I have found these in 110r forum earlier, but yes, as you said they were for 1000MB-110r, however better than nothing :)
16:42:36
27.03.2016
27.03.2016
King
-> .Bala.: Szia!
Here is something: www.skoda110r.cz/forum.ph p?thread=793...
...but both documents are unfortunately just for Š1000-Š110.
Here is something: www.skoda110r.cz/forum.ph p?thread=793...
...but both documents are unfortunately just for Š1000-Š110.
21:47:45
26.03.2016
26.03.2016
.Bala.
Ahoj hoši! Zpočátku, omlouvám se za mé české, to byl přeložen z anglické v google přeložit :) Doufám, že se tady někdo mi může pomoct. Dívám se o osvědčení pro Kolínská Nástrojárna volantu, stejně jako na obrázku ve spodní části stránky. Bylo by důležité, aby typ 105/120, které mají být uvedeny v dokumentu. Tady v Maďarsku nemohu postaven v sportovní volant oficiálně bez certifikátu, který je důvod, proč by to být velká pomoc, pokud mi někdo mohl poslat jeden v pdf nebo MS Word dokumentu, nebo dokonce jako dobrou kvalitu obrazu. Dokonce bych platit za to :D
Děkuji předem!
Hello Guys! At first sorry for my czech, it was translated from english in google translate :) I hope anyone here can help me. I'm looking for a certificate for Kolinska Nastrojarna steering wheel, just like in the picture on the bottom of the page. It would be important that the type 105/120 to be mentioned in the document as I have this type. Here in Hungary I can not built in a sport steering wheel officialy without a certificate, that is why it would be a big help if somebody could send me one in pdf or MS word document or even as a good quality picture. I would even pay for it :D
Thank you in advance!
Děkuji předem!
Hello Guys! At first sorry for my czech, it was translated from english in google translate :) I hope anyone here can help me. I'm looking for a certificate for Kolinska Nastrojarna steering wheel, just like in the picture on the bottom of the page. It would be important that the type 105/120 to be mentioned in the document as I have this type. Here in Hungary I can not built in a sport steering wheel officialy without a certificate, that is why it would be a big help if somebody could send me one in pdf or MS word document or even as a good quality picture. I would even pay for it :D
Thank you in advance!
21:53:03
05.12.2014
05.12.2014
King
-> Pavel P..: Me se tahle cesta tak nejak ekluje, takze v minulosti jsem to pro klid svedomi resil tak, ze jsem 2x sveril auto chlapkovi, kterej "v tom umel chodit" a kterej ten favomotor, 5q a vlecku v jinak technicky slusny 105ce, pres stk fyzicky protahnul.
Poslednich 8 let pak volim cestu osobni pritomnosti s autem na stk, ale vzhledem k nekterym "nedostatkum" se dostavuju v pracovnim overalu PCR notne potrisnenem provoznimi kapalinami, coz v kombinaci s viditelnymi servisnimi zasahy na podvozku vyvolava dojem, ze vuz je na stk odborne pripraven :-) Pravda, mam na konte jeden vyhazov za takovy ty rozdelovace brzdny sily na felde kombi, co radi zareznou + nefunkcni hydrostely svetel, ale druhej den cajk :-)
Poslednich 8 let pak volim cestu osobni pritomnosti s autem na stk, ale vzhledem k nekterym "nedostatkum" se dostavuju v pracovnim overalu PCR notne potrisnenem provoznimi kapalinami, coz v kombinaci s viditelnymi servisnimi zasahy na podvozku vyvolava dojem, ze vuz je na stk odborne pripraven :-) Pravda, mam na konte jeden vyhazov za takovy ty rozdelovace brzdny sily na felde kombi, co radi zareznou + nefunkcni hydrostely svetel, ale druhej den cajk :-)
19:29:23
05.12.2014
05.12.2014
Radek1
Tak nástupnická organizace Kolínské nástrojárny taky nic.To snad není možný, že by se nenašel.
22:04:42
04.12.2014
04.12.2014
Pavel P..
-> King: divil by ses ale na STK to zkoušel.... prej jestli ten volant má atest, tak jsem mu řekl že má zespoda vyraženej, ale sundavat mu ho nebudu aby se podíval... tak sklapnul a začal buzerovat za nesouměrnost brzd a stejně mě vyrazil...
to jsem byl naposled z mladické nerozvážnosti na legální TK
to jsem byl naposled z mladické nerozvážnosti na legální TK
21:57:58
04.12.2014
04.12.2014
King
Ono za to jeste dneska buzeruje? :-)
09:49:53
04.12.2014
04.12.2014
Matsoft
tady je kontakt na nastupnickou organizaci. Zkus jim napsat, treba pochodis
www.skalasystem.cz/kontak ty-1-1.html
prevzato z tematu www.skoda110r.cz/forum.ph p?thread=793...
a dohledano za pomoci strejcka Google
www.skalasystem.cz/kontak ty-1-1.html
prevzato z tematu www.skoda110r.cz/forum.ph p?thread=793...
a dohledano za pomoci strejcka Google