ne)vinik nehody

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 08.11.2013 do 08.11.2013, založil/a U-Geen
řadit dle data
13:47:17
08.11.2013
U-Geen
-> Syny: no ta kamera neni dukaz - nemusel ji zapnout kdyz boural... :) jako taky to dost dobre nechapu
13:05:15
08.11.2013
dragon_cb_cz
-> U-Geen: No minimálně se dá zjistit, zda lak v těch šrámech je z auta té ženské.

Každopádně první co by měl udělat je najít si právníka se specializací na tuhle část legislativy a řešit to s ním. Nejspíš ho čeká občansko-právní spor, kde bude muset předložit vlastní znalecký posudek, který tvrdí opak než co říká ženská.

-> Syny: Presumpce neviny ano, ale pokud je posudek od znalce, tak se asi vychází z něj....
12:58:08
08.11.2013
Syny
A jak pani majitelka dokazala, ze jeji naboreny auto neni starsiho data? A ze ona neodrela auto jemu? Zajimalo by me jaky ma kdo dukazy, porad ziju v tom, ze snad je nejaka presumpce neviny a kdzy nema nikdo jak co dokazat, tak smula. To jako kdyz si nekde svou debilitou naborim auto, tak staci najit v nejblizsim okoli jine nabourane a tvrdit, ze to byl on? 9 To snad ne, ne?

Jina dalsi duvod pro porizeni kamery, kde by bylo videt jak na misto zajel a ze se jinyho auta ani nedotkl...
12:53:31
08.11.2013
U-Geen
Kamarad ma takovej zajimavej problem. Nekdy letos mu nekdo na parkovisti u obchodaku odrel auto, normalka.

No, a pak asi po ctvrt roce zaparkoval vedle naborenyho auta... a druhej den to s nim majitelka resila, nejak si to snad vyrikal.

Pak prisel dopis a mel podat vysvetleni. Tak to snad nejak vysvetlil, kdy co a jak. Jenze soudni znalec kouknul na fotky a mel jinej nazor a ten bohuzel pretrvavat. No a dneska mu prisel dopis, ze ma poslat kopii zeleny karty, ze je vinik nehody a ze bude muset dokazovat, ze ty sramy jsou starsiho data (to by me zajimalo jak).... jak z toho ven?
Extreme Tyres