Kradež

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 12.11.2011 do 13.11.2011, založil/a Damir
řadit dle data
12:58:14
13.11.2011
Damir
→darklord: To radio stalo 42 eur dokopy s poštovnym z Francuzska, čiže same radio stalo tak 33eur tj. do 800Czk. Takže žiadna velka hodnota...Navyše teraz tam nemam ani tesnenie okna, kedže ho odniesli preč asi vyhodit niekde inde (alebo si ulahčit pracu ked sa budu vlamat nabuduce).. Najhoršie je že auto nejde naštartovat takže ho musim nechat tam kde je...Akorad som vybral detsku autosedačku preč, ta bola tam zapasovana a je dost tažka takže sa s tym nechceli asi obtažovat (aj ked ma aj 2x vačšiu hodnotu ako to radio)
12:17:59
13.11.2011
darklord
Ja mam v aute radio za 200 korun aby nebolo ticho, a aj tak sa mi tam uz 4x niekto snazil dostat (z toho 3x dostal) a vzdy zobrali co tam bolo (pokazeny multimeter, 13/17 kluc, 60 korun v drobakoch). Preto v aute uz nic nevozim. A zrovna este v skodovke... Ten co to zobral je curak to ano, ale treba tomu trochu predchadzat a nedavat tam nic co provokuje... Ja pre zmenu uz par dni jazdim s neotvoritelnymi piatymi vratami, pretoze sa niekto snazil vlamat do auta skrz ten zamok a skuvril ho tak ze to nejde ani otvorit...8
12:03:36
13.11.2011
eben
to je skoda,ale skus obehat nejake zalozne a veci kde mozu curaci taketo veci hned predat,kolegyni vybrali auto radio,mobil,a este dalsie veci ale to co bola elektronika sa po dvoch dnoch naslo u cloveka co takyto tovar vykupuje,a to jej tie veci nechcel vratit ze ked zaplati,ani policajti moc vody nenamutia.8 vela stastia,dufam ze ho najdes...
11:47:03
13.11.2011
Damir
Ano, a mimochodom ukradnute bolo medzi štvrtkom a sobotou na Švantnerovej ulici v Dubravke v Bratislave...
11:41:22
13.11.2011
Damir
→Bobesh: Ty si mal na plnu nadrž u emky ked si mal male dieta a ženu doma? Tak to klobuk dole... Me v Chorvatsku sice kradli benzin ale ja tam nemal nikdy viac ako par litrov, takže mi akorad viko nadrže vyhodili asi zo zlosti a prepichli nadrž ale to ma menej serie kedže za par desiatok kun chorvatskych na tekuty metal a bolo to opravene + niečo na nove viko..

Ale toto som čakal 2 mesiace, ešte mesiac kym som dal kable do poriadku takže som ho nemal ani 2 mesiace!!! Najhoršie že pekne radio, až na to že nema odnimatelny panel a to v tomto pripade bolo asi rozhodujuce...
08:38:30
13.11.2011
Bobesh
-> Damir: To nasere,chápu tě,taky bych řval. Mě kdysi 3x za sebou vypustili nádrž u emky,vždy plnou,prvnímu synovi rok,žena doma. Po druhým lupu už jsem spával u otevřeného okna,po ruce baterku a montpáku...120 68
19:40:13
12.11.2011
Damir
dnes som zistil že sa mi do Rapida vlamali a ukradli nove autoradio. Nie je to neaka velka hodnota, ale bolo to pekne digitalne radijko francuzske značky Takara a nemal som ho ani 3 mesiace (2 mesiace trvalo Pixmanii kym ho doručili z Francuzska) takže som si ho ani neužil! Ak by ste sa nahodou dozvedeli že niekto lacno prodava taketo radijko www.takara.fr/internet/pr oduits.php?type_produ... dajte mi prosim vediet! Dakujem. A TOMU SKURVENCOVY ODKAZUJEM: PRSTY TI ODREžEM TY KOKOT VYJEBANY, OKRADOL SI čLOVEKA čO MA MALE DIETA, žENU NA MATERSKEJ A ROBI ZA MIZERNY PLAT!!! teraz budem musiet par mesiacov jazdit na ticho kym si nenašetrim za nove...
upraveno 3x, naposled 12.11.2011 19:44:14
Extreme Tyres