skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
převod ZTP na další osobu
-> Matsoft: Netušim, jde o věc, která je součástí změny v řidičských průkazech... ale od kdy?
Jde to, minulý týden kamarád přepisoval Felicii...
-> krtik: no že to začne platit i na 5 let starý auta, čili první fábie atd.
-> Vojtisek: jako EKo výpalný, že se rozšíří?
Jojo, my právě taky v červnu přepisovali Feldu a v pohodě. No Musíme přepsat aj Škodovku co nejdřív, ať máme klid. Děkuju
Jojo, my právě taky v červnu přepisovali Feldu a v pohodě. No Musíme přepsat aj Škodovku co nejdřív, ať máme klid. Děkuju

-> krtik: zatím jsem na babičku své přítelkyně přepsal asi 8 aut, od Felicie po tři fáčka po jednoho polskiho fiata a vše cajk. Jedinný co pán na úřadě říkal, že se to zatím jen rozšíří na fábie a octavie
-> Vojtisek: tkaže to furt na 100% funguje jo? protože teďka (za pár dní, podle toho, kdy bude čas) chceme jít přepsat Škodovku, aby už to bylo vyřízené a molho se na ní začít dělat kdykoliv.
-> Radza: a teď tu o karkulce

-> m8rinek: odkdy to je platný prosimtě ?
takže když si koupim auto od člověka kterej přede mnou měl ztp, tak si ho už na sebe nenapíšu ?

takže když si koupim auto od člověka kterej přede mnou měl ztp, tak si ho už na sebe nenapíšu ?

Takže jestli to chápu dobře, tak Škodovku (105) už nepřepíšem na babičku, která má ZTP zadarmo, ale za 10 tisíc?

-> m8rinek: platne od kdy?
Je to tak, součást novely...
Prozatim neschválené, špatně jsem si přečetl otázku ;).
Prozatim neschválené, špatně jsem si přečetl otázku ;).
-> Radza: ty jo neplaš
kde si to zaslechnul ?

-> Radza: skorej do placu to je.
-> darklord: 

No, dneska vedies v discipline najlepsi nazov temy.
Klucí,je pravda,že eko už je zatrhnutý ze ZTP na normální osobu??