jak na koupi auta bez Tp? prosim pomoc

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 20.09.2009 do 20.09.2009, založil/a KUbas
řadit dle data
15:08:15
20.09.2009
KUbas
diky všem
14:18:15
20.09.2009
LiMaK - 742 forever
pokud chces to auto bez papiru, asi nebude s nim jezdit na normalni verejne komunikaci, že?

tak jako auto je ted hlasene na toho majitele, kterej ti ho chce prodat....tak ho kup a na pipirovani se vyser. pokud je majitel tak blbý, že ti střelí přihlášené auto bez papiru,bez prepisu, tak at se pak stará jak umí. je to trochu svinárna, ale svet je plný sviní a tak nevím, proc bych mel porad jen pykat já :-)

problem by ale mohl nastat, pokud by teda byvalemu majitelovi prisla nejaka sankce od pojistovny, nebo co, ten by se ohanel, že ti to prodal, ty bys pak musel tvrdit, že jsi ho v životě nevidel, načež by mu dosla trpelivost a rekl by že mu to auto nekdo ukradl, tim by se papirove zbavil odpovednosti za to auto a dejme tomu že ten podraz z tvé strany by byvalý majitel ocenil nenapadným udáním, že u tebe na dvorku stojí kradené auto, načež by jsi byl navštíven policií.....

takže jako nejlepsí je ten ekopapír, ale kde ho dostaneš bez auta, tady radeji verejne neresme....jsou za to celkem dost velke pokuty, ktere nikdo platit nechce.
12:34:25
20.09.2009
David29
Já vlastnim Zelenou a matčin Favorit je taky jenom odhlášenej na mě... přihlášení se kvůli EKOpoplatku neplánuje a seru na to... zatim je klid a nikdo nic. Favorit už je takhle od Ledna, a Zelená přes rok..
12:32:30
20.09.2009
StepaNoFUN
Jediná šance je aby původní majitel došel na úřad a nechal si vystavit duplikáty techničáků... Pak se s ním můžeš domluvit že budeš jezdit na jeho papíry. Ale pokud Tě ten člověk nezná, tak s tím bude těžko souhlasit. A ve chvíli kdy to převedeš na sebe, tak ekopoplatek zaplatíš. Nicméně pokud to chceš bez TP, tak to musí po vystavení duplikátu odhlásit původní majitel. Asi nejlepší je mu dodat protokol o ekolikvidaci...
07:51:25
20.09.2009
KUbas
S autem se ted tak 2 roky nejezdilo.
07:50:55
20.09.2009
KUbas
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat chcu si koupit starou 120 a jsou nani jeste stare SPZ je přihlášené, ale techničák se někde sratil. Já bych to auto chtěl bez papírů. Jak na to abych nemusel platit ekopoplatek a za přepis?
Extreme Tyres