skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dotaz ohledně zapsání alu kol do Tp - Š 120
prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 11.03.2009 do 27.03.2009, založil/a Skoda 120 1.4 16V
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Šitý na zakázku u profesionálů - ti by asi zírali, kdybych po nich chtěl nějaký papír o schválení do provozu na pozemních komunikacích..

-> Jozka: máš je vůbec homologovaný??

Začínám mít normálně strach vyměnit potahy na sedadlech
.

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: ja ty moje 13 zapsany nemam, auto na nich jezdi takrka od nova a nikdy nbyl nikde zadny problem, takze klidek... ted jezdim na 14" a taky bez problemu
teraz aby sa uz ani auto nemohlo prestriekat na inu farbu

uz ma ty policajti poriadne j**u!!! od rozkose uz nevedia co vymysliet! asi sa stahujem niekam kde nikomu nevadi zasah do vozidla....trebars.......
nemecko.....USA......,pros
te niekam kde su policajti na to aby pomahali a nie nato aby z nas robili k*k*tov
-> beastyLA - ten první: jedině toto okopirovat a jít na MÚ s tím, že toto bylo zapsáno tam a tam a že když to tam a tam bylo zapsáno, at to udělají také... jiné řešení asi nebude

tak já se přidám,, alu KN delta a bobet 13ky,,, potřebuju to tam dostat, a pokud možno tak i 175 gumy :) pokud najdete řešení tak budu fakt rád, už tokoumám rok a furt nic

-> Mil@n: no tak to jsem rád, že jsem to stihl

Do haje!!!...:-((
-> beastyLA - Problém nastal až v roce 2008 to té doby se to dalo
Od toho roku už máme utrum

-> Skoda 120 1.4 16V: já si před 3 roky nechal napsat na A4 všechny typy kol. bylo mi to napsano ze škodovky na můj VIN a spz... a ted koukám jak puk, že to nejde... hmmm, měl jsem kliku

K tomu už není co dodat,prostě nas chtějí vyhnat z cest
Ja mám naštestí vše co bylo povolený,zapsané v tp včetně litých kol,takže mi mužou vlezt na hrb jak policajti tak na STK

TAKZE JE TO TU… KN neznaji Typovy list, tak mam od nich toto vyjadreni.
uloz.to/1455551/knkola2.p df
uloz.to/1455551/knkola2.p df
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : bohuzel :( ale neco zkusim vymyslet
-> Skoda 120 1.4 16V: a preco chces zapisovat meteroy a apolla do TP ? ved roztečpasuje širka pasuje tak čo ... 

-> Matsoft: a něco pro mě viz. skoda-virt.cz/cz/.../1077
42-zapis-kol-do-tp-nekonec
ny-kolotoc bys tam neměl? hezky prosím smutně koukám 

-> Matsoft: prosím do článků
-> Matsoft: dak to sem
inak nevie niekto aky je postup pri zapise elektronov na skodovku na slovensku?
inak nevie niekto aky je postup pri zapise elektronov na skodovku na slovensku?
-> Matsoft: Pošli 

muzu dodat prohlaseni od KN WHEELS, ze kola APOLLO, JUPITER, METEOR, MERCURY, MINATOR byly originalni prislusenstvi ke skodovkam.....
Ahoj klucí,
měl jsem zájem nechat si oficiálně zapsat do TP nějaká původní alu - Meteor, Apollo, kopretiny... A na dotaz na Magistrátě v Plzni jsem dostal odkaz na p. Vasinu. A ten mi na můj dotaz odpověděl takto:
K úpravám vozidel starších deseti let se již nevyjadřujeme. Takto jsme informovali všechny dopravní úřady, včetně Vašeho magistrátu. Naše sdělení je též k dispozici na internetu Ministerstva dopravy www.mdcr.cz/NR/.../97.pdf .
Pro případy, kdy chce žadatel bez kladného stanoviska výrobce zapsat do technického průkazu kombinaci ráfků a pneumatik nad rámec tohoto konkrétního technického průkazu, uveřejnilo Ministerstvo dopravy na svých internetových stránkách postup, posílám Vám odkaz www.mdcr.cz/cs/.../Zapis_ rafku_a_pneumatik
Tento postup je magistrátu znám.
S pozdravem
Ing. Jan Raděj | TZH – Typové zkoušky a technické předpisy, patenty, licence a ochranné známky
ŠKODA AUTO a.s. | V. Klementa 869 | 293 60 Mladá Boleslav | Czech Republic
tel: +420 326 8 15393 | eFax: +420 326 8 49340
Jan.Radej@skoda-auto.cz | www.skoda-auto.cz | www.skoda-auto.com
Škoda - Simply clever.
Co mám tedy dělat, abych to měl legálně???
měl jsem zájem nechat si oficiálně zapsat do TP nějaká původní alu - Meteor, Apollo, kopretiny... A na dotaz na Magistrátě v Plzni jsem dostal odkaz na p. Vasinu. A ten mi na můj dotaz odpověděl takto:
K úpravám vozidel starších deseti let se již nevyjadřujeme. Takto jsme informovali všechny dopravní úřady, včetně Vašeho magistrátu. Naše sdělení je též k dispozici na internetu Ministerstva dopravy www.mdcr.cz/NR/.../97.pdf .
Pro případy, kdy chce žadatel bez kladného stanoviska výrobce zapsat do technického průkazu kombinaci ráfků a pneumatik nad rámec tohoto konkrétního technického průkazu, uveřejnilo Ministerstvo dopravy na svých internetových stránkách postup, posílám Vám odkaz www.mdcr.cz/cs/.../Zapis_ rafku_a_pneumatik
Tento postup je magistrátu znám.
S pozdravem
Ing. Jan Raděj | TZH – Typové zkoušky a technické předpisy, patenty, licence a ochranné známky
ŠKODA AUTO a.s. | V. Klementa 869 | 293 60 Mladá Boleslav | Czech Republic
tel: +420 326 8 15393 | eFax: +420 326 8 49340
Jan.Radej@skoda-auto.cz | www.skoda-auto.cz | www.skoda-auto.com
Škoda - Simply clever.
Co mám tedy dělat, abych to měl legálně???