Tak to bylo zajímavý. Tohle bych mezi Majklem a Větví nečekal :) Pamatuju ty doby co se tady dělo zhruba před 2roky. Vždycky když jsem zapnul Virt tak jsem málem padal ze židle A mohl za to většinou Majkl, Jiřík, Větev.
Tak doufám že se nerozhádáte kluci ušatí
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Obchod na virtu
prohledat
63 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 14.04.2008 do 20.04.2008, založil/a R.T.Moravia
23:22:21
20.04.2008
20.04.2008
Honza M
20:05:22
20.04.2008
20.04.2008
Syny
jak je to s tou aktualizaci inzeratu? Aktualizuje se to nebo ne kdyz tam zakladajici prispeje? Me se zda ze jo... Je to teda nejak osefovany nebo ne?
16:07:24
17.04.2008
17.04.2008
rolls
pico...chodte do prdele...dajte si po hube a bude klud kua alebo sa vyplacte mame doma na hrudi
14:24:11
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> Tuner#2: prijdes taky za senik ?
13:58:35
16.04.2008
16.04.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
-> VeTëV: -> Majkl: Sem rád, že ten OT topic skončil kamarádstvím
12:45:32
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> VeTëV: kdykoliv budes chit
12:44:17
16.04.2008
16.04.2008
VeTeV
-> Majkl: neboj zase si neco najdu - holt jak rikam co na srdci to na jazyku - ja za to nemuzu - tutlat to, nebo tebe co jine pomlouvat nekde za rohem neni muj styl....
kdy si zase muzu rejpnout?
kdy si zase muzu rejpnout?
12:42:21
16.04.2008
16.04.2008
VeTeV
-> Majkl: vidis a zase to bylo psano tak ze i Honza to chape jinak - mezi radkama si pak clovek dedukuje zavery a uz se vezes....
a z mestrany nejakou zavist nebo podlost necekej - vazne ne ... sam si rikam ze jsme banda totalnich debilu, co musi bejt prastena po hlave palici.....
a srazova politika apod - sam vis ze to me nebavi, nic me to nerika... od pocatku si o delam po svem, pomalu, jiste - ale snad to nekam povede- ale ne na srazy, ale na zousku toho co to auto vydrzi :))
ja ho do 2 let znicim a to vim....
¨je to jen jinej uhel pohledu, jine smejsleni a uvazovani....
a z mestrany nejakou zavist nebo podlost necekej - vazne ne ... sam si rikam ze jsme banda totalnich debilu, co musi bejt prastena po hlave palici.....
a srazova politika apod - sam vis ze to me nebavi, nic me to nerika... od pocatku si o delam po svem, pomalu, jiste - ale snad to nekam povede- ale ne na srazy, ale na zousku toho co to auto vydrzi :))
ja ho do 2 let znicim a to vim....
¨je to jen jinej uhel pohledu, jine smejsleni a uvazovani....
12:41:40
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> VeTëV: jo v pohode, ja zase nechtel aby to vyznelo tak ze jsem nekdo vic, beru vas jako kamarady, kteri mi pomohli kdyz jsem potreboval a ja se snazil byt to same pro vas, coz si tady muzeme navzajem klidne potvrdit ;-)
jen jsem chtel rict ze bych kolikrat radeji princeznu nemel, kdyz vidim co to dela s nekteryma lidma a vidim jaky lidi dokazou byt.. a to nemelo nic spolecneho s tebou ani honzou.. to ze jsem napsal ze jsi na druhe strane jsem myslel tak, ze zatim jeste nemas auto, ktery by ti nekdo tak zavidel, takze si nemohl poznat to co poznavam bohuzel ja..
jo a uz me nestvi joke: )
jen jsem chtel rict ze bych kolikrat radeji princeznu nemel, kdyz vidim co to dela s nekteryma lidma a vidim jaky lidi dokazou byt.. a to nemelo nic spolecneho s tebou ani honzou.. to ze jsem napsal ze jsi na druhe strane jsem myslel tak, ze zatim jeste nemas auto, ktery by ti nekdo tak zavidel, takze si nemohl poznat to co poznavam bohuzel ja..
jo a uz me nestvi joke: )
12:38:10
16.04.2008
16.04.2008
VeTeV
-> Majkl 16.04.08 12:31:39: jsem rad ze cenis moji uprimnost - takovej sem holt byl vzdy - dostal sjem za to parkrat pres tlamu, ale nemenim se..co na srdci to na jazyku .... nemam potrebu rikat nekd eza bukem ten Majkl je takovejh a makovej....
nechci s tebou ani vest nejaky spory, valky, nic... rad bych aby mezi nama bylo porad vse OK jako vzdy, jen jsem proste z tech slov cetl mezi radky neco jineho - a nedalo me to nez ragovat - jak jinak nez otevrene - mozna rejpave, ale po svem....
nechci s tebou ani vest nejaky spory, valky, nic... rad bych aby mezi nama bylo porad vse OK jako vzdy, jen jsem proste z tech slov cetl mezi radky neco jineho - a nedalo me to nez ragovat - jak jinak nez otevrene - mozna rejpave, ale po svem....
12:36:54
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> Tuner#2: nebylo to mysleno nic o vrstvach, ja si neprijdu jako nekdo vic, mozna jsem to jen blbe napsal. Beru vsechny uplne stejne, jen me stve ze jsou tu lidi (nemyslim ted tebe a ani jirku) ktery to, ze mam princeznu proste nemuzou prekousnout a diky tomu jsem jim trnem v oku.. proste zavist je hrozna vec a uspech druhych je pro mnohe neprekonatelna krivda nebo nevim co..
12:34:53
16.04.2008
16.04.2008
VeTeV
-> Tuner#2: btw: i ted z tech slov co tady ponesl - Majkl 16.04.08 12:22:44 napsal:
-> VeTëV: clovek je pohodovej do urcity meze.. a kdyz by ses potykal s tim co ja tak bys tu svoji pohodovost vuci ostatnim skodovkarum pomalu ztracel.. jenze tohle si zajijes az s takovym autem jako je Princezna, uspech, casopisy atd.. tomu nemuzes zatim rozumet.. ty jsi zatim na te druhe strane
tak to je o tom mam ted mega slavu, uspech, jsem star a sice to bylo driv super, ale ted musim na secky koukat z patra.....
jak rikam nechci provokovat, hadat se nebo neco podobnyho, jen bych rad aby se Majkl obcas zamyslel a vratil se zase nohama na zem....
Znam radu lidi co jsou na tom lepea zustali jako jsem je znal vzdy ....
-> VeTëV: clovek je pohodovej do urcity meze.. a kdyz by ses potykal s tim co ja tak bys tu svoji pohodovost vuci ostatnim skodovkarum pomalu ztracel.. jenze tohle si zajijes az s takovym autem jako je Princezna, uspech, casopisy atd.. tomu nemuzes zatim rozumet.. ty jsi zatim na te druhe strane
tak to je o tom mam ted mega slavu, uspech, jsem star a sice to bylo driv super, ale ted musim na secky koukat z patra.....
jak rikam nechci provokovat, hadat se nebo neco podobnyho, jen bych rad aby se Majkl obcas zamyslel a vratil se zase nohama na zem....
Znam radu lidi co jsou na tom lepea zustali jako jsem je znal vzdy ....
12:33:55
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> VeTëV: jj, a tim ze jsem "dokoncil" princeznu se ze me stava pan super mechanik vid? prober se... nikdy jsem nic takoveho nenapsal ani se tak nechovam..
12:32:47
16.04.2008
16.04.2008
-> Majkl 16.04.08 12:22:44: Tak s tímhle teda rozhodně nesouhlasím. Nemám Princeznu (teda kromě té dvounohé, ale to je pro mě princezna v jiném smyslu), nemám úspěch (na Doksech jsem nezískal jediný pohár :-), nebyl jsem v časopise a tak jsem podle tebe na jiné straně? Na jaké? Já se rozhodně necítím na jiné straně než jsou tady lidi na virtu, já je beru jako sebě rovné, jen s některýma občas nesouhlasím, ale rozhodně bych se nestavěl do pozice jiné strany/vrstvy.
12:31:39
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> Tuner#2: Ja uz jsem si zvykl, neni to jen od Jirky, takovych je tu vic.. jenze Jirka to aspon napise ac neprimo me a nebo sem, kde si to muzu precist. Ale jsou mezi nami i taci, ktery si ruzny veci rikaji o me beze me.. a ja se to pak dozvidam z dalsich stran..
12:31:12
16.04.2008
16.04.2008
VeTeV
-> Majkl: doufam, ze do tohoto stadia nikdy nedopseju- radsi zustanu an ty druhy strane stale - sice rejpavej, ale svuj....
-> Tuner#2: proc? Neb me prijde ze co si majkl koupil tendle fotak tak se z nej stal pan fotograf....a chtel jsem tim naznacit ze koupi stroje za 20ku se fotografem nestavas....
-> Tuner#2: proc? Neb me prijde ze co si majkl koupil tendle fotak tak se z nej stal pan fotograf....a chtel jsem tim naznacit ze koupi stroje za 20ku se fotografem nestavas....
12:28:00
16.04.2008
16.04.2008
-> VeTëV: Tak proč ta zmínka o foťáku za 20cku? Dle mě zcela zbytečná provokace a čišela z toho závist, neb tam šlo o to, aby tam nebyli fotky jako dal gabooooo ze závodů (z toho byla zajímavá jen ta s Fávem jak reje do země a nebo je kolama vzhůru v letu) a nebo prostě fotky traktorů apod. Je to můj názor, můžeš mít jinej, to Ti neberu, ale není to poprvé co tady čtu, že Majkl má tohle a tamto a tak to na mě zapůsobilo. Jinak s Tebou souhlasím, každej sjme nějak začínali.
12:27:03
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> VeTëV: na pana fotografa si nehraju, sam jsem zacatecnik, fotak od kodaku jsem nikdy nemel, mel jsem 2mpx canon ktery dodneska mam a porad ho chvalim jak ma skvelou optiku a za tim si stojim..
12:23:45
16.04.2008
16.04.2008
VeTeV
-> Majkl: viz predeslej prispevek :))
12:23:35
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> VeTëV: kdyz se do me osobne navazis tak si to opravdu budu brat osobne
12:22:44
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
12:21:34
16.04.2008
16.04.2008
VeTeV
-> Tuner#2: ty vole tak to Honziku nemyslis vazne ne? Prej zavist :)) Jasne mam kompakt za par kacek, ale me to staci, na ty moje pseudo fotky az az :-))
nebudu si kupovat neco co nevyuziju a kdyz budu chtit zrcadlo mame v praci 3 - tak si ho proste pujcim a je to ... ale neni potreba....
jen me prijde, ze Majkl ted najel na vlnu pana fotografa, radce a pana moudreho a pred par lety byl rad za 2mega fotacek od kodaku, nevedl jak se redi barva redidlem a byl takovej vic na klid...
ted se nasere jak neco reknes, vsechno bere osobne.....
asi se jdu radsi venovat diplomce - to je aspon k necemu
nebudu si kupovat neco co nevyuziju a kdyz budu chtit zrcadlo mame v praci 3 - tak si ho proste pujcim a je to ... ale neni potreba....
jen me prijde, ze Majkl ted najel na vlnu pana fotografa, radce a pana moudreho a pred par lety byl rad za 2mega fotacek od kodaku, nevedl jak se redi barva redidlem a byl takovej vic na klid...
ted se nasere jak neco reknes, vsechno bere osobne.....
asi se jdu radsi venovat diplomce - to je aspon k necemu
12:20:59
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> Tuner#2: taky si myslim...
-> VeTëV: ale ja taky nerikam nic na to kdyz tu nekdo zalozi tema na utahovani sroubu na vlecce, je mi to putna..
-> VeTëV: ale ja taky nerikam nic na to kdyz tu nekdo zalozi tema na utahovani sroubu na vlecce, je mi to putna..
12:16:25
16.04.2008
16.04.2008
-> VeTëV: A není v tom třeba závist viz. téma o fotogalerii a foťáku za 20cku? U-Geen taky neměl doposlední doby nic extra a pár pěkných fotek hodil i z kompaktu.
12:08:43
16.04.2008
16.04.2008
VeTeV
-> Majkl: sak pisu ze sem moc neprispivam a stale vic zvazuju poamlej ale jistej odchod z virtu - nejak me to tady nebavi....
vsichni s etvarej jak kdyz sezrali salamounovo hovno, vytvorila se tu parta slavnejch a ostatni jsou out...
ja kdyz neco chci vedet pisu lidem pres ICQ bo zavolam a dovim se co potrebüju - tady leda kravoviny o nicem, hadky o tom jestli je lepsi prava nebo leva strana politiky, atd...
neber to jako navazeni se do tebe, ale jak rikam vzpominam na doby kdy jsi zacinal s Princeznou a tvy dotazy to byla taky estrada pohledani - ale nikdo nic nerekl... ted si znamej, lidi Ti to chvalej a me prijde, ze se vytratil ten pohodovej, splachovaci Majkl a prichazi hvezda...to me trosku sere....
vsichni s etvarej jak kdyz sezrali salamounovo hovno, vytvorila se tu parta slavnejch a ostatni jsou out...
ja kdyz neco chci vedet pisu lidem pres ICQ bo zavolam a dovim se co potrebüju - tady leda kravoviny o nicem, hadky o tom jestli je lepsi prava nebo leva strana politiky, atd...
neber to jako navazeni se do tebe, ale jak rikam vzpominam na doby kdy jsi zacinal s Princeznou a tvy dotazy to byla taky estrada pohledani - ale nikdo nic nerekl... ted si znamej, lidi Ti to chvalej a me prijde, ze se vytratil ten pohodovej, splachovaci Majkl a prichazi hvezda...to me trosku sere....
12:02:53
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> aDAm: kdyz mi nekdo napise sz, proc bych mel slozite odpovidat mailem? kdyz ten dotycnej odpoved ocekava v SZ ? kdyz mi nekdo napise mail, odpovidam taky mailem a ne SZ na virtu..
ja se snazim vzdy poradit, ale kdyz jsou tu v posledni dobe takovy lidi, ktery sou liny hledat a nebo resi veci, za kolik si koupi lak na auto a neuvedou ani poradne zadny detaily tak tem se spatne radi.. nekdy mam naladu je aspon nasmerovat, ale nekdy fakt ne.. nektery sekce uz ani nectu (motor a audio napr) protoze tomu sam poradne nerozumim a je tam porad to same.
ja se snazim vzdy poradit, ale kdyz jsou tu v posledni dobe takovy lidi, ktery sou liny hledat a nebo resi veci, za kolik si koupi lak na auto a neuvedou ani poradne zadny detaily tak tem se spatne radi.. nekdy mam naladu je aspon nasmerovat, ale nekdy fakt ne.. nektery sekce uz ani nectu (motor a audio napr) protoze tomu sam poradne nerozumim a je tam porad to same.
11:59:18
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> VeTëV: ono jiriku tvoje prispevky tady taky nemaji zadnou poradnou hodnotu.
Ja si myslim ze kazdy z nas kdo tady ma auto vice ci mene prispiva ke kvalite tohoto fora.
Me je uplne jedno, ze zrovna ty nevidis muj prinos tady, ale jsou tu i taci, kteri se me ptaji prave pres SZ co a jak maji udelat atd..
A stejne tak pro me, je tu plno jinych, kteri mi pomuzou kdyz potrebuju a za to sem jim vdecnej.. Ses mezi nima i ty, ale posledni dobou uz me vazne jen seres
Ja si myslim ze kazdy z nas kdo tady ma auto vice ci mene prispiva ke kvalite tohoto fora.
Me je uplne jedno, ze zrovna ty nevidis muj prinos tady, ale jsou tu i taci, kteri se me ptaji prave pres SZ co a jak maji udelat atd..
A stejne tak pro me, je tu plno jinych, kteri mi pomuzou kdyz potrebuju a za to sem jim vdecnej.. Ses mezi nima i ty, ale posledni dobou uz me vazne jen seres
11:56:39
16.04.2008
16.04.2008
aDAm
-> Majkl: hele a o tomhle se mluvi, pises ze hodne resis pres SZ takze jaky to ma prinos pro nas? Jen zatezujes DB systemu...to si to rovnou pis mejlem ne?
Ano mas pravdu prispivas tu na tema ceny laku, je fakt ze kazdy topic nesleduju ale moc rad sem od tebe nevidel...
ale jinak si me nevsimej ;) ja proti tobe nic nemam jen ti hazim protiklad k tomu co si napsal ;)
Ano mas pravdu prispivas tu na tema ceny laku, je fakt ze kazdy topic nesleduju ale moc rad sem od tebe nevidel...
ale jinak si me nevsimej ;) ja proti tobe nic nemam jen ti hazim protiklad k tomu co si napsal ;)
11:51:35
16.04.2008
16.04.2008
Labros
-> King: jj já měl taky cosi slíbenýho ;)
11:49:23
16.04.2008
16.04.2008
VeTeV
-> Majkl: no ja jen ze se tady mluvilo o foru a tam nejak nevidim tvuj prinos ve velkem :-)))
jo kde jou doby kdy si tu psal jak povolit matku na vlecce, byl jsi rad, kdyz ti nekdo prisel pomoct skladat na parkplac (dneska zbyl jen pavel :))
chce to klid a nohy v teple - ja sem uz taky neprispivam, ale je to na protest proti tomu kam se virt ubira....¨ale to je jedno
jo kde jou doby kdy si tu psal jak povolit matku na vlecce, byl jsi rad, kdyz ti nekdo prisel pomoct skladat na parkplac (dneska zbyl jen pavel :))
chce to klid a nohy v teple - ja sem uz taky neprispivam, ale je to na protest proti tomu kam se virt ubira....¨ale to je jedno
11:34:02
16.04.2008
16.04.2008
-> Reeaper: Nesleduju jí ve stylu nečtených, protože číst debilní up apod. mě fakt nebaví a nemám na to čas, ale jednou za čas se podívám co se prodává. Ale člověk terý tady šmelí není žádným přínosem pro virt, přínos je pro mě třeba PavelP a jeho naskenované články, petr s a jeho odborné rady, které za rady lze opravdu pokládat, ten kdo tady má galerii auta setříděnou s logickým popisem auta apod. Ten kdo tady má nick jen kvůli šmelení mě fakt nezajímá.
10:37:41
16.04.2008
16.04.2008
Majkl
-> Tuner#2: souhlas, ja to jen napsal na plnou hubu :)
-> aDAm: rekl bych ze obcas prispeju i konstruktivnim nazorem resp radou. A myslim ze radim hooodne moc clenum ale naopak taky vyuzivam rady ostatnich..
-> VeTëV: to ze ve foru treba nejsou moje rady, neznamena ze nikomu neradim, je tu taky funkce zprav.. ktery mimochdem vyuzivam vic nez forum..
-> aDAm: rekl bych ze obcas prispeju i konstruktivnim nazorem resp radou. A myslim ze radim hooodne moc clenum ale naopak taky vyuzivam rady ostatnich..
-> VeTëV: to ze ve foru treba nejsou moje rady, neznamena ze nikomu neradim, je tu taky funkce zprav.. ktery mimochdem vyuzivam vic nez forum..
09:22:50
16.04.2008
16.04.2008
Reeaper
-> Tuner#2: pochopitelně, že člověk, kterej tu je jen kvůli inzerci, pro tebe není přínosem, když inzerci nesleduješ a nezajímá tě.. to je jako hodnotit film, kterej jsi neviděl, nemyslíš?
11:01:21
15.04.2008
15.04.2008
Já s Majklem tak nějak souhlasím, jen bych to asi řekl jinak. Tenhle web nebyl založenej kvůli inzerci, to jak se rozrostla mě osobně vůbec nezajímá, mám jí vypnutou a raději sleduji auta a občas forum, protože tam můžu poradit a případně se dozvědět něco nového poučného. To že je tady někdo jen kvůli inzerci, tak takový člověk mě opravdu vůbec nezajímá a není pro mě přínosem a ani pro virt jako takový.
10:32:59
15.04.2008
15.04.2008
VeTeV
-> King: dobra cekam, kazdoadne rada starsich by zde skutecne mohla uz za leta stravena cumenim do virtu v ramci prac. doby udilet rady a porady za drobnou uplatu novicum
BTW co mas za smeti?
BTW co mas za smeti?
10:21:05
15.04.2008
15.04.2008
King
-> VeTëV: Počkat, počkat :) S tímhle jsem kdysi v podobný debatě vyrukoval já - že když tady máme takový vykuky v inzerci, že bych svoje troubleshootingový "moudra" prodával :)
A jinak jsem se chtěl omluviti některým spoluvirťákům, kterým jsem něco na podzim slíbil z bejvalý shade a nakonec to nějak z mojí strany vyšumělo. Zaktualizuju seznam atraktivních položek a začnem další kolo výprodeje :) Ale naštěstí to není ten případ, kdy bych někomu slíbil, že budu tehdy a tehdy doma, on za mnou jel 300km a já pak dělal mrtvýho broka s vypnutým bublákem - za to bych takovýho čuramedána nakop, až by mi nohu posral.
A jinak jsem se chtěl omluviti některým spoluvirťákům, kterým jsem něco na podzim slíbil z bejvalý shade a nakonec to nějak z mojí strany vyšumělo. Zaktualizuju seznam atraktivních položek a začnem další kolo výprodeje :) Ale naštěstí to není ten případ, kdy bych někomu slíbil, že budu tehdy a tehdy doma, on za mnou jel 300km a já pak dělal mrtvýho broka s vypnutým bublákem - za to bych takovýho čuramedána nakop, až by mi nohu posral.
08:57:04
15.04.2008
15.04.2008
VeTeV
-> R.T.Moravia: bezna praxe virtu - vyleduj kdo tu je dele a komu se da verit, jinej recept neni...
-> Majkl: ty vole docela troufala slova - na kolik si teda cenis svych rad na foru? jaky maj prinos?
-> Majkl: ty vole docela troufala slova - na kolik si teda cenis svych rad na foru? jaky maj prinos?
07:32:14
15.04.2008
15.04.2008
aDAm
-> Syny: taky podobna zkusenost od clena tusim wrcteam, rozprodaval nejaky dily, chtel sem po nem kapky a volant, prej jo, ceny mel napsane tak sem je akceptoval, prej že pošle, pod tydnu stale nic tak mu jsem mu napsal jak to je, a on že volant si vzal kamoš a že teda zrcatka pošle, tak jsem zase čekal a zase nic tak zase píšu a prej že zrcatka rozbil.
Mi kurwa řeknu proč narovinu neřek že to chce prodat za víc?
Mi kurwa řeknu proč narovinu neřek že to chce prodat za víc?
23:25:28
14.04.2008
14.04.2008
Syny
-> R.T.Moravia: Je to tak, ja si tu taky objednal rozvodovej retez, dal adresu vsechno a rekl az to posle at se mi ozve (at vim ze to mam cekat). Po 14ti dnech sem mu psal jestl to poslal a prej ze ho nemuze najit. Po mesici sem to zkusil zas a prej ho ztratil Takze neco nafotil a druhej den uz to nemoch najit a ztratil to... Inu zajimave... Jinak je pravde ze ja se snazim nakupovat pouze od lidi co znam bud osobne, nebo vim (tady z fora), ze to sou takzvany "proflakly drzky" a muzu jim verit :) Zatim se mi to vyplaci a na obchodovani si nemuzu stezovat...
Samozrejme kdyz se to kupuje od clean kterej tu je 2 dni, ma 6 prispevku z toho 4 jak nekomu nadava nebo dela chytryho, nevyplnenou ID kartu, tak to bych bly blazen abych si od nej neco nachaval poslat... Takovy lidi tu proste sou a neni moznost jak jim v tom zabranit - teda pokud se chce zachovat stale verejny web... Jedina rada proto je, nakoupovat od lidi na ktery je spoleh... Myslm ze by treba nebyl problem pred nejakym drahym obchodem se zeptat tady na foru jaky kdo ma s danym clenem zkusenosti pokud se na foru nevyskytujes casto a nevis kdo je kdo :)
Samozrejme kdyz se to kupuje od clean kterej tu je 2 dni, ma 6 prispevku z toho 4 jak nekomu nadava nebo dela chytryho, nevyplnenou ID kartu, tak to bych bly blazen abych si od nej neco nachaval poslat... Takovy lidi tu proste sou a neni moznost jak jim v tom zabranit - teda pokud se chce zachovat stale verejny web... Jedina rada proto je, nakoupovat od lidi na ktery je spoleh... Myslm ze by treba nebyl problem pred nejakym drahym obchodem se zeptat tady na foru jaky kdo ma s danym clenem zkusenosti pokud se na foru nevyskytujes casto a nevis kdo je kdo :)
23:11:49
14.04.2008
14.04.2008
gabo000000 - zrušená registrace
jj stanly 5 je ojebovak ach jaj..keby som mal vase probleemiiiiii
19:55:24
14.04.2008
14.04.2008
aDAm
-> Majkl: a jaky je tvuj prinos pro tohle forum?
19:40:40
14.04.2008
14.04.2008
rolls
-> R.T.Moravia: suhlasim co si napisal ale to nema fakt cenu riesit, inzercia zostane taka aka je bohuzial a uz niekolkokrat sa to tu preberalo ale bezvysledne. mozno zeby to chcelo nejako omedzovat pristup alebo co, ale to sa musi rozhodnut admin ake to tu chce mat a ostatny sa musia len prisposobit
17:25:59
14.04.2008
14.04.2008
R.T.Moravia
-> UltraFan.: Ne ne to neplatí tobě,s tebou jsem domluvený,že tam bude někdo v pátek a zavolá ti,doufám že to platí.
16:32:04
14.04.2008
14.04.2008
UltraFan.
-> R.T.Moravia: zdravim, pokud si myslel tim ze lidem se nevyplati posilat vec za malo tak to byla jiste narazka na me....tak abych to uvedl na pravou miru
Stefty ktery prodam za 100kc nebudu balit, nepujdu na postu a vyplnit ty byrokraticky papiry, vystat frontu a doufat ze si to nekdo vyzvedne...
nabidl sem ti ze ti to odvezu na Cernak nebo Hloubetin za uplatu...souhlasils....a ty nejsi ten kdo by se uz pak ozval...
Pokud to nebyla narazka na me tak v tom stejne "nas" pripad poznavam
Stefty ktery prodam za 100kc nebudu balit, nepujdu na postu a vyplnit ty byrokraticky papiry, vystat frontu a doufat ze si to nekdo vyzvedne...
nabidl sem ti ze ti to odvezu na Cernak nebo Hloubetin za uplatu...souhlasils....a ty nejsi ten kdo by se uz pak ozval...
Pokud to nebyla narazka na me tak v tom stejne "nas" pripad poznavam
16:22:21
14.04.2008
14.04.2008
R.T.Moravia
-> Majkl: Ale já zde psal,že jsem tu ještě nenašel téma na příspěvky,ale když budu chtít radu,tak zde budu diskutovat.Já už jsem starší,to mám přijet na sraz novou Octávií na které uvidíš to co v každý prodejně?Já jsem vyuč. automechanik ,od r.1985 do 2000 jsem jezdil jako mechanik na rallye ve velkém mistráku,lidi jako Galia,Tuček,Vančík,atd znám osobně,takže asi velké rady nepotřebuji ale rozhodli jsme se postavit Š 130,tak kupuji i tady a můžu tě ujistit,že né jen tady,protože tady nekoupíš vše v takové kvalitě,kterou já považuji za ucházející.
16:08:28
14.04.2008
14.04.2008
Kalibán123 - zrušená registrace
uff tak to já nebyl se mnou se telefonem nikdo nespojí jinak občas ty praktiky taky nechápu co tím prodávající sleduje ale co nadělám je to tak a nejenom tady. Hrozně se mi taky líbí že to prodávající udělá formou aukce, ale konec aukce pořád oddaluje výsledek? Podle mě takového člověka koupnout hodně do řitě ale co s tím nadělám když vidím takovéhle prodejce okno okamžitě zavírám i kdyby se mi ta věc tisíckrát líbila.
16:08:22
14.04.2008
14.04.2008
Majkl
-> R.T.Moravia: ja zadne priklady nepotrebuju, jasne jsem napsal ze to co se ti stalo neschvaluju a takovyhle blbecky taky nemam rad, co se nedokazou ozvat..
ale taky si stojim za tim, ze pro virt, lidi, co jsem chodi jen kupovat a prodavat nejsou zadnym prinosem..
ale taky si stojim za tim, ze pro virt, lidi, co jsem chodi jen kupovat a prodavat nejsou zadnym prinosem..
16:02:46
14.04.2008
14.04.2008
R.T.Moravia
-> Majkl: Příteli,nečekám žádné omluvy ale měl by se tady někdo zamyslet,jak to tu funguje a né říct -Takové tady nepotřebujem.-Jeden příklad:chtěl jsem něco koupit,jezdím kamionem,domluva byla,že si to vyzvednu po cestě.Při jízdě poblíž prodeje jsem se telefonem spojil s prodávajícím,domluvil se sním,že není problém to kousek dovézt,protože náklaďákem se nedostaneš všude,souhlasil s tím ale za půl hod. když jsem byl na místě už měl vypnutý telefon a zapl ho až ráno v 7.30.Čekal jsem od 18.00 do 6.00 ale jel jsem na loď,takže jsem musel odjet.A to ti píši jen jeden příklad od kluka co je tady déle.Chceš těch příkladů více?
15:38:00
14.04.2008
14.04.2008
Majkl
-> aDAm: at si to kazdy chape jak chce.. asi tak.
15:31:51
14.04.2008
14.04.2008
aDAm
-> Majkl: napsal si to nepřímo..."....takov
é my tady nepotřebujeme..." toto zní jako bys jej slušně vyhazoval víš...