skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nová fotogalerie
12:03:04
20.01.2011
20.01.2011
Luky
-> samper: těžko říct, zkus to
11:55:27
20.01.2011
20.01.2011
samper
-> Jindas:
Jéé, super, to je milý Děkuju!
Kartu si založím, jen potřebuju udělat pár fotek a pak je zmenším a přidám.
Škodovku nemám, po Felicii si naši koupili Renault (error) a já šel před dvěma lety do ojeté Mazdy 6. Ale mám škodovky moc rád ;-)
Jéé, super, to je milý Děkuju!
Kartu si založím, jen potřebuju udělat pár fotek a pak je zmenším a přidám.
Škodovku nemám, po Felicii si naši koupili Renault (error) a já šel před dvěma lety do ojeté Mazdy 6. Ale mám škodovky moc rád ;-)
20:59:17
19.01.2011
19.01.2011
Jindas
-> samper: Ahoj,jinak vítám tě tady :)
Pánové nevím jak vy, ale takhle bych si představoval představení člena,stručně,jasně vstřícné. Žádný blábol.
Jinak -> samper: Držím palce i u dalších stavebnic a založ si pro ně kartu určitě ti tady poradí jak na to. A máš i skutečné auto? ( škodovku?)
Pánové nevím jak vy, ale takhle bych si představoval představení člena,stručně,jasně vstřícné. Žádný blábol.
Jinak -> samper: Držím palce i u dalších stavebnic a založ si pro ně kartu určitě ti tady poradí jak na to. A máš i skutečné auto? ( škodovku?)
20:52:16
19.01.2011
19.01.2011
samper
-> Luky.: Ty jo, tak to mě vůbec napadlo. Myslíš, že by to někdo zvládl i v tak miniaturním provedení?
11:43:42
19.01.2011
19.01.2011
Luky
-> samper: nápis by měl jí vytisknout na laseru na průhlednou folii
11:32:31
19.01.2011
19.01.2011
samper
OK, založím. Stavebnice mám zatím 4, ale celkem chci udělat 9 modelů, takže ještě přikoupím ;-)
Další na řadě bude opět Silver line (ten první má spoustu chyb), potom jeden tuning podle mojí fantazie, dále Solitaire, Green line, Black line, Sport line a taky jeden pastelově žlutý 136 L - toho jsme kdysi měli doma :-)
Kola jsem vytmelil, aby byly hladký a na nich je to nalepeno. Bohužel zatím nemám fotku Silver line kol z boku tak, aby se daly dát do wordu, zmenšit, vytisknout a nalepit. Tyhle co jsou vidět na fotce jsou taky Silver line, ale bez pokliček. Jak říkám, budu se snažit a třeba ještě přijdu na spoustu vychytávek. Problém bude asi s těmi bočními nápisy u Silver, Black a Sport, to prostě nedám :-(
Další na řadě bude opět Silver line (ten první má spoustu chyb), potom jeden tuning podle mojí fantazie, dále Solitaire, Green line, Black line, Sport line a taky jeden pastelově žlutý 136 L - toho jsme kdysi měli doma :-)
Kola jsem vytmelil, aby byly hladký a na nich je to nalepeno. Bohužel zatím nemám fotku Silver line kol z boku tak, aby se daly dát do wordu, zmenšit, vytisknout a nalepit. Tyhle co jsou vidět na fotce jsou taky Silver line, ale bez pokliček. Jak říkám, budu se snažit a třeba ještě přijdu na spoustu vychytávek. Problém bude asi s těmi bočními nápisy u Silver, Black a Sport, to prostě nedám :-(
09:29:30
19.01.2011
19.01.2011
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> samper: Jenom 4ks stavebnic? Tak to je docela slabota, to koukej ještě nějaký přikoupit. Já jich mám doma asi 8. Ale ten Silver vypadá pěkně. Ty kola na tom máš nalepený a nebo jsi je nějak tvaroval?
07:14:00
19.01.2011
19.01.2011
MATTESS
-> samper: to si můžeš založit sám, máme kategorii modely
auta - správa aut
auta - správa aut
01:52:46
19.01.2011
19.01.2011
samper
Dobrý den/ahoj admine, po letech jsem se rozhodl zavzpomínat na mládí, kdy se někdy v době mojí puberty začaly prodávat Favority Silver line a všechny další a já si koupil stavebnici kliklak 1:28 model, který jsem začal tunit po vzoru těchto různých edicí. Tehdejší pokusy, když se na ně dneska podívám, jsou úsměvné, ale je v tom část toho, jak jsem věci kolem těchto aut hltal a obrovská nostalgie. Před Vánoci jsem si koupil 4ks stavebnice a rozhodl se, že stvořím rodinku různých modelů. Ten první, na kterém jsem zjišťoval, co to bude obnášet, mám hotový. Je to silver line, chybí mu ještě střecha s anténou, musím poladit kola, ale jinak se myslím povedl. Tedy, abych byl přesný, cca tak na 50%, ale jak píšu, byl to pokus a zjišťování různých úskalí, co bude třeba vylepšit, nakoupit za modelářské potřeby atd. Přikládám fotku a prosím o názor a případné schválení, jestli to stojí za zveřejnění a nahrání galerie.
Hezký den,
Mirek
Hezký den,
Mirek