-> suri: presne.....akoze tiez takych zasranov uz maam dost..taky odbornici..ale co vylepim mu taku ze ho zobere..a na druhy den prileti za mnou s ocinkom.....ze co som mu urobil....... ....aach jaaj ......
ale je fakt že tí dnešní 10 ročný smradi sú parádne drzý , spolužiak išiel s nejakými susedmi , pýtam sa chalana že jak sa volá , a on odvrkne že čo sa stariem , ja ked som bol v jeho veku a opýtal sa ma 9tak ako sa volám som mu dal aj číslo topánok a dva dni som bol posratý , boa ja som myslel že mu v tom vlaku vylepím takú že si bude do večera zuby zbierat
-> suri: si robiis srandu...sk ten SOPLIAK je mi daky znaamy....nevies odkial je ??...este mi povez ze je Prešova a konec..ved ja toto chlapca poznam....je z mojho siidliska :D
-> suri: a ten medveď je určite jeho a vie o ňom všetko .........................
..........................
že strieborný, že veľký ale hlavne trieda E to by si ty nevedel tak tu nemachruj
-> GARDE120GLS: ak ty máš 12 tak podla tvojho IQ mozme vytvorit vzorce na pocitanie rozumu pomocou veku ale to by niektorí členovia čo už maju po tridsiatke podla prepočtu mali 150 rokov