skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
razba Vinu
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 02.12.2008 do 03.12.2008, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> pistaa: ja si u toho nedelam nic.ja to takhle mel asi 4roky,jen jsem prehazoval znacky.ale ten zdroj raznic vyschnul.proto jestli mi nekdo je schopen udelat na kus plechu razbu,ktera nebude poznat od puvodni AZNP razby necht napise.dohodnem se
-> spartra: chapej,neresim vymenu kastle potazmo razbu VINu nahradni technologii,chci mit na jedny doklady 2auta,pricemz to puvodni(original) planuju jako projekt a nechci mit zadnej zapis v TP o vymnene kastle
-> kubina: nic si s toho nerob ..vsetky auta co jazdia rallye to tak maju zvecsa.. u amaterov myslim ze vseci a profi sa tiez najdu.. snad nebude platit vsetky poplatky za auto v garagi.. jedno zavodne a druhe take iste len nie na preteky ale na nakupy pre manzelku 2 auta a jedny znacky.. i ja som nad tym uvazoval..
no ono velikost ani fonty nemusej bejt původní jenom se musíš vejít do směrnic ne malý ne velký, někde jsme na to měli paír při pestavbě cca 400kč na stk to přerazili, no jinak řekli že jsme si to mohli udělat doma

-> aDAm: já se neptal, jak to zjistit, mě to ani nezajímá, a k těm raznicím přístup nemám. Chtěl to kubina, tak když bude chtít tak si to porovná. Já mu jen předal kontakt na člověka, co ten přístup má.
-> Labros: tak neni nic jednodussiho nez vzit a porovnat raznice s vyrazenym vinkem ze ;) ja porovnaval jen cisla a ty sedely s klasika staryma ceskyma raznicema co mam po dedovi
-> kubina: jasne
-> aDAm: ten člověk má přístup k raznicím, fakt nevím jestli i k vinkovým, neptal jsem se ho
-> Labros: cislo motoru vyrazim i ja ale vinko ma tusim jiny font, i kdyz pismeka doma mam taky
-> Labros: to by me zajimalo,ono je to stene jen otazka,kdy si cesky clovek najde reseni,jak obejit ty tzv eko dane
-> Majklsto: to ze se o to zajimam,byt verejne, jeste prece neznamena,ze naplnuju skutkovou podstatu trestneho cinu
-> Majklsto: u nas na SPZ/RZ
vím, kdo umí vyrazit číslo motoru, tím pádem možná i vinko, je to nedaleko od tebe.
myslienka je to pekna,ale neviem ci je to rozumne riesit takto verejne
a ako chces riesit nalepky stk a ek?ci u vas sa to nelepi na okno?
a ako chces riesit nalepky stk a ek?ci u vas sa to nelepi na okno?
cest hosi,netusi nekdo,kde by mi na tabulku plechu vyrazili VINko tak,aby to bylo k nerozeznani od puvodni razby v AZNP?velikost,sire,hvezdi
cky atd.chtel bych mit na jedny doklady 2auta...kdyby nekdo vedel tak napiste treba sms na 737200935.diky