skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rally championship Xtreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 22.11.2008 do 27.11.2008, založil/a VooDoo- Ondris
nj sak v pohode kazdy mame sve priority kde davat penize, i kdyz sto korun asi nezabije, ale na druhej strane sa netreba cudivat ked ti cracknuta hra nerobi to co ma, pada ti to , restartuje a pod, nie
-> Milos: no to jsou pro mě vyhozený peníze. To radši si za to koupim nějakej potřebnej ořech do goly sady kterej mi třeba chybí nebo tak. Na tý hře mi nevisí život takže ji nemusim mít zakaždou cenu.
-> VooDoo- Ondris: a co tak zajst do obchodu a kupit si to, kua sak dnes tieto "vykopavky" stoja 150sk
-> Climber 24.11.08 17:37:26: trapný dá se to dohrát i na klávesnici

Tezky ?? no ma to obcas trosku divny chovani vozu a je pravda obcas to neni lehka zalezitost to uridit ale pokud jste hraly Richard Burns Rally tak ten je tepr tezkej je to prave spis uz takova realitka - kdyz uz jsem mel tu trat pekne vychytanou prisla jedna z poslednich zatacek bum rach a bylo vymalovano
ta chce opravdu dobry nervy a sposty volantu - jak je budete trhat
a proslapavat pedal brzdy

-> Climber: to znamená co? dost těžký... volant mam ale tu hru bych musel sehnat od někoho
Collin McRae dirt doporučuju, ale je dost těžký. Kdo má volant, mohl by to dohrát

-> Kuladmin: já hlavně vubec nejsem maniak na počítače tak tomu nerozumim, ted když se dá málo co dělat v dílně tak sem si vzpoměl na to že bych si mohl zahrát nějaký závody a nejde to. Toho colina bych si klidně zahrál nějakýho novějšího ale nemam
A nebo mas jeste xpand rally a hlavne Richard Burns Rally to je rally ale uz dost tezky.
A nejsi jedinej komu todle dela (viz fora) tam je ten Starforce a chyba bude nekde v tom je to debilni stupidni a stejne obyjitelna ochrana akorad zneprijemnujici zivot i tem co si tu hru zakoupi. Skus tam dat jedine aktualizaci starforcu mozna je to todle je to z fora help.starforce.ru/tmp/Upd
ateModule.zip
a nebo tam proste soupni rovnou toho colina stejne je lepsi
a nebo tam proste soupni rovnou toho colina stejne je lepsi

Tak si dej Colina Mc Raye a mas to 

nemam visty, tak čim jinym by to mohlo být? na starym počítači mi to dřív šlo a na novym ted vubec
Ono staci dat googla a hned to vyskoci ale hold NIKDO toho pana googla nezna - ach jo 

-> haso: Smazni to at to tu nestarsi uz ho ma ale ma jinej problem resetuje se mu to bud to cpe do vist a nebo ma nejakou spatnou instalaci.
A pod jakej system to instalujes?
-> Kuladmin: děkuju, ale koukám že mi je to prd platný když zadám kod a dám OK tak se mi restartuje počítač. nevim co s tim
Má zvás někdo tuhletu hru? potřeboval bych kod na instalaci. Já ho nemam. děkuju