skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kde sehnat prutokomer a benzinovej ventil ?
ten benzinovej ventil bych měl.. chtěl jsem to dávat do auta jeden čas ale kašlu na to.. tak jestli ho chceš....

-> Tuxik: Poslední wartburgy než začli dělat 4 takty
No a elektromagnetickej benzinovej ventil maji v kazdym LPG shopu - na zavirani paliva pri provozu na LPG
Ahoj, prutokomer mely stary wartasy, udajne se to prodavalo i jako ND, ale nikdy jsem o tom nic moc konkretniho nenasel, ale pri mem patrani jsem nasel tohle www.e-conrad.cz/Search.as
p?OrderNumbe...
je tam nekolik typu a pisou tam, ze jsou odolny i proti agrasivnim mediim, predpokladam, ze chces delat meric aktualni spotreby ne? Svyho casu jsem nad nim taky uvazuval, takze jsem hledal totez, ale nakonec na to nejak nedoslo - poridil jsem si auto na LPG, takze bych ted potreboval spis prutokomer LPG
je tam nekolik typu a pisou tam, ze jsou odolny i proti agrasivnim mediim, predpokladam, ze chces delat meric aktualni spotreby ne? Svyho casu jsem nad nim taky uvazuval, takze jsem hledal totez, ale nakonec na to nejak nedoslo - poridil jsem si auto na LPG, takze bych ted potreboval spis prutokomer LPG

Netusi nekdo kde sehnat prutokomer (v celku je mi jedno na jakym principu) a elmag. benzinovej ventil kterej pri odpojeni proudu vypne ?
Oboji muze byt klidne starsi ale v pripade prutokomeru to musi byt odolne benzinu
Diky za info
Oboji muze byt klidne starsi ale v pripade prutokomeru to musi byt odolne benzinu
Diky za info