skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nove piesty 136
prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 03.10.2008 do 03.10.2008, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
-> petr s: ja mam tiez skusenost na motore z babety 207 co osm generalkoval kamosovi ja som rozoberal on si umyval diely potom prisiel este jeden a zacali robit blbosti atp....samozrejme ja som nezaregistroval co mi hovori a ze kde odklada ihlicky z loziska,,,,a ja pri skladani som ani nevedel ze tam take nieco bolo a on to polozil dozadu za regal tak som to tam nedal....motor sa spojazdnil lietal najlepsie zo vsetkych babiet u nas len volaco hucalo ale co to nevedel nik....az ho raz seklo na spojke potom sa rozobral bok a spravil znova odvtedy slape...
-> suri: Ale takovýmu bych ruce urazil
-> Nwkt: ne sused mu chodi pomahat a tak to je kamarat pokial viem
-> gabo00000: To jako ti sousedi lezou na pozemek a do dílny? To bych je teda pěkně hnal
-> Nwkt: to nechapem ani ja..boli v hlinikovej krabicke..urco ho niekto s tamad vybral a utz nedal spet..mam takych dobrych susedov ..no neriesim...len uz som prehladal celu garaz a neviem ho najst
-> Milos: ta uz ked tak tak dam vsetky 136kove nie?
-> pyroman:

-> Milos: ta uz ked tak tak dam vsetky 136kove nie?
-> pyroman:

-> gabo00000: stlac F3, a daj zapni aj case sensitive, pripadne aj hidden files, a subfolders ono ti to ten piest urcite najde 
a ked si stratil 135kovy, preco chces kupit 136kove ?

a ked si stratil 135kovy, preco chces kupit 136kove ?
-> Nwkt: Ho*no si pamatuju 

Jakub M. 03.10.08 16:03:15 napsal:
-> Nwkt:
.. stačí mít HOSIPA a je to doma.. Co to?
-> Nwkt:
.. stačí mít HOSIPA a je to doma.. Co to?
-> Nwkt:
úplně stejně jako klíče.. stačí mít HOSIPA a je to doma.. občas jsem na tom podobně... třebas jsem takhle ztratil löbra...
úplně stejně jako klíče.. stačí mít HOSIPA a je to doma.. občas jsem na tom podobně... třebas jsem takhle ztratil löbra...
-> gabo00000: Jak můžeš ztratit píst? 

-> Labros: no podivej ja vcera cca od 8do 10 piest..prehladany cely suteren a pak od 10 do 1rana kluce od auta...nechci to prezit...
-> gabo00000: prohrabej všechny kapsy, zásuvky u psacího stolu, pod postelí, v posteli, v prádelníku, na půdě kde mamka suší prádlo 

-> petr s: tak to jo..no nevadi...nejak dufam ze bude..mne sa stala taka fajnova vec ze som stratil 4 piest zo 135ky a terz mimo som s toho..rpehaldal som uz vsetko a neviem kde som ho dal

-> gabo00000: Píst kolem 600 Kč kroužky kolem 800 tak je lepší koupit celou sadu jlnak 1 válec komplet kolem 900
-> petr s: z vloskami..ale ja myslim na samotne peisty..z vlozkami to mozno..aj ked neviem ale mozno to dostat..ja len co som sa pytal taksamotne 136peisty nemaju nikde na okoli..
3600 celá sada
to je taky problem zohnat tieto piesty? ako su na tom cechy? lebo tu v okoli kosic nic