skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rakusko
-> Jakub M.: diki za radu, umyt sa ho chystam, a chvala bohu mi zneho olej netece
-> Kuladmin:
to je jen v nemeckych velkych mestech, jako trebas Berlin, Stuttgart atp...
-> peti:
umej si motor a prevodovku.. mě cestou do italie na dovolenou staveli a koukali na uniky oleje, kdyz videli 10let starou ojetinu...
to je jen v nemeckych velkych mestech, jako trebas Berlin, Stuttgart atp...
-> peti:
umej si motor a prevodovku.. mě cestou do italie na dovolenou staveli a koukali na uniky oleje, kdyz videli 10let starou ojetinu...
no tak to viem je to nejak tak aj vo viedni ale ja idme iba na letisko vo schwechate tam by snad nema byt problem, a idem iba na otocku
No mozna nemyslel jsi nahodou neco jako maji snad nemci ze do urcitych casti mest nesmis s autem bez katu (nebo tak nejak to snad je ne?) doufam ze nekecam a vite co myslim.
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Takhle si to myslel... tak to jo :)
-> David29 - Mrázovka: Ved pouzivaj rozum - ak ma legalnu STK, tak je to auto aspon v relativne dobrom stave, ale ak ma nejaku pochybnu STK a je to derava olejnicka, tak by problemy robit mohli.... samozrejme, ze nebudu skumat pravost nalepky alebo papiera ale za technicky stav by poj.b mohol byt....
my sme este minuly rok jazdili skodovkou do rakuska uplne bez problemov, je to tam take exoticke vozidlo
ale nikdy ziaden problem s policajtami

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): A kdyby ji neměl legálně? V Rakousku by na to přišly, a u nás ne, nebo jak?

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak to je samozrejme , dodrzovanie rychlosti a pravidiel premavky je samozrejmojst, no nepojdem po dialnici, tak mozno uz len tolko polisov nebude
no v tom pripade by nemal byt problem, myslim, ze v Rakusoch narazis na chuja v uniforme menej casto ako u nas... ale na druhu stranu, na ceste sa musis spravat slusne.... nie ako vacsina ludi na nasich cestach...
tak ma legalnu STk, s drobnymi zavadami, ktore som odvtedy odstranil, takisto platna emisna, nove pneu, komplet nova povinna vybava, tak tiez si myslim zeby nemal byt problem
pokial ju mas v dobrom stave,tak sa neboj...
Ake problemy? Minuly vikend som bol v rakusku, sice na novsom aute, ale pokial mas skodovku v dobrom stave (legalne spravena STK) tak by si nemal mat problem... Ja som bol pri Klagenfurte a cestou nas raz kontrolovali na dialnici, ale to bola nejaka akcia... inak som policajta za 2 dni ani nevidel
chcem sa opytat , ze chystam sa skokodvkou na letisko vo viedni, a pocul som ze by som mohol mat nejake problemi s policajtmi, je to pravda? ma niekto nejake skusenosti? Prosim poradte.
neviem ci som toto tema zaradil dobre tak sory
neviem ci som toto tema zaradil dobre tak sory