skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
flockovani brno,vyškov
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
tak zavirame..diky rollsovi uz vim co a jak :D
Zastavil:tunerlada
-> tunerlada: tak by mohlo byt pohoda

-> rolls: mno sak ja taky tim budu jezdit jen srazy nebo obcas pro radost 

-> tunerlada: no jasne...skus...ale nech sa ozvu taky co to maju dlhsie a pouzivaju kazdy den. mne je to fuck, ja to mam len na obcasne jazdenie
-> rolls: mno ja vyzkousim tenhle a uvidime jak to bude
snat dobre 

-> Jožynek : mno...asi dan za kazdodenne pouzivanie...popripade zevraj existuje este kvalitnejsi ale drahsi flock...tusim Majkl take cosi vravel aj ked si to nepametam presne

-> tunerlada: nie nie take miesta okolo spinacky, alebo na kastliku mi uz presvita origo ipur
-> tunerlada: nieje zac

-> rolls: dik moc za rady :)
-> Jožynek : jak vysuchane ? odlepuji se nebo jak ? nemas foto ?
Aj ked neviem ci to mne odflakli, alebo sa prejavuje ze je to auto na kazdodenne jazdenie, uz mam vysuchane miesta

-> rolls: psal sem ti sz tohle by bylo pro me ohodne levnejsi nez ta latka co kupuju ta je draha a neni to uplne ono jak tohle :)
-> tunerlada: no mne to robila firma GP Flock www.sweb.cz/gpflock povodne aj Majkl mal cely inerier od nich ak sa nemylim, par ludom som uz daval kontakt a nechali si to tam robit. podla mojho nazoru, flock je najlacnejsia a najrychlejsia cesta k tomu, aby palubka vypadala ovela lepsie. samozrejme, neda sa to porovnat s potiahnutou kozou, ale to by si niekde musel nechat urobit a je to dost drahe
-> rolls: jen 350 ??
ty voe
a neznas nekoho kdo to dela ? neaka firma nebo tak ? me stoji ta latka 500 necely 2m tka to bych do tohohle hned sel

poflockovat...stoji to asi 350kc cela palubka
možna to hodi petr do interieru(sry nevedel sem estli sem ci tam)ale cel bych se zeptat jestli nevite o nekom kdo to provadi a popripade za kolik cela palubka z rapida,ja uz ju mam rozcalounenou ale dosla mi latka a je draha tak ci vedet estli by se mi spis nez kupovat latku dalsi a jebat se stim nebylo lepsi to nechat poflokovat,jaky stim mate zkusenostï ? predem dik 

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
tak zavirame..diky rollsovi uz vim co a jak :D
Zastavil:tunerlada