-> Milos: no vidim to tak ze kupim celu sadu na 130 a bude pokoj.
ale tak riesim dalsi problem a tym je hlava... kde by som nasiel niekoho schopneho ten liatinovy paskvil vycistit, prerobit sedla na bezolovo a nejako spravit voditka, pripadne aj celu osadit?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Go motoru
-> darklord: tie KS sady aj pre 130 su uz rovnake, myslim tym kruzky, akurat piesty su ine... ale sak kup celu sadu a basta
-> darklord: Je to lepší
-> petr s: nebude lepsie kupit sadu na 742.130 ked ju tam maju komplet? sak favo je ine nie? piesty myslim, vlozky neviem a kruzky by mali byt inaksie
-> darklord: Cena vložka kolem 600 píst také 600 nejvýhodnější máš celou sadu favorit kolem 3500
-> petr s: jo super diky preklikal som sa ku KS katalogu... tam je vsetko co smo potreboval, len by am este zaujimalo ako sa dopatrat k cenam, a u motoru 742.13 su tak aj d76 piesty a kruzky, ale nenasiel som d76 vlozky... to si bude na nejaky prebrus, alebo sa mylim?
-> petr s: nemas nejaky link/telefon/mail? gps suradnice? hocico... lebo "u nas" je dost sirkoy pojem ;)
-> darklord: U nás je prodejce kolbenschmidt
tak ako je to s tymi vlozkami?
-> petr s: u vas v mototechne?
-> Milos: no u kolbenschmidt na stranke je dokopy ho*no... nikde som to nenasiel
-> Milos: no u kolbenschmidt na stranke je dokopy ho*no... nikde som to nenasiel
sada od KS sa da zohnat
-> darklord: Musel bych se zeptat jestli má skladem
pripadne by nebolo odveci aj nejake miesto kde zohnat nove vlozky+kruzky+piesty na 130ku
742.13 rozobral som motor s nabehanymi 180000km a loziska vypadaju byt hodne vydrate, tak to chcem dat spravit
Na jaký motor ? na 105-120 jsou kliky nachystané přebroušené
poradte niekto nejaky eshop pripadne obchod, najlepsie na trase brno - ostrava. a taktiez by som rad nejaku firmu co robi vybrus kluky pripadne voditka ventilov...