skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Redukční ventil Co2
-> Fén: Jojo jen sem přitočil a držel sem pistoli aby to utikalo
-> Tampajs: Ale chvilku, ne?
-> Tampajs: Jenom nepouštěj víc jak 15 až 16 l/min. :o)
-> Tampajs: To verim.
-> Kuladmin: Děkuji už od pohledu je ta kvalita jinde než ten dodávanej

-> Tampajs: Tak at slouzi.
Koupil sem si nějakej novej od GCE
-> Tampajs: Tak víš jak platba na přepážce je zadarmo a nemusíš platit dobírku navíc
-> Nwkt: Tak to mě vyjde lepší zajít za tátou kterej to zaplatí přes mobil ale pohodlnější je jen počkat až přijede počtačka dat ji penáze a mít klid

-> Tampajs: Zaplatit v bance na přepážce
-> PeterP136: Mě serou že zas málo kdy posílaji na dobírku já učřet nemám a dobírka je pro mě jediný řešení

-> Tampajs: len ma hajzlici na aukre seru, ze vraj nechcu zasielat do zahranicia, co by im paprce upadli 

-> Tampajs: Prodejci tam mají horskou přirážku
-> PeterP136: U vás na slovensku je to možná dražší vy tam máte všechno drahý

Ak je to prietokomer, tak je to potom fajn cena. Kazdy budik vyzera sice inak ale z tyvh obrazkov som si nebol isty.
-> PeterP136: Abych poznal že je prázdná.. Doted sem měl uplně bez budíků.. A jinak do 1500 když se podíváš na ty odkazy se daji sehnat od GCE
naco je ti manometer na tlak vo flasi? ked ukaze pokles (ak neberiem do uvahy zmeny teploty vo flasi) tak je uz vlastne prazdna.
A neviem ci do 1500 zozenies s prietokomerom.
A neviem ci do 1500 zozenies s prietokomerom.
-> Pilot 105: Děkuju ten poslední jetej mě láká.. Ještě počkám a pak si přihodím super děkuju moc.. Jsem tvým dlužníkem

Nový od GCE nymbursky.net/svareci-tec
hnika/.../detail-3794.htm
Možná najdeš na netu levnější obchod.
Nebo www.aukro.cz/item41497602 5_redukcni_ventil_argon_ox id_uhlicity_co2.html
nebo jetý www.aukro.cz/item41573085 8_redukcni_ventil_argon_co 2.html
;)
Možná najdeš na netu levnější obchod.
Nebo www.aukro.cz/item41497602 5_redukcni_ventil_argon_ox id_uhlicity_co2.html
nebo jetý www.aukro.cz/item41573085 8_redukcni_ventil_argon_co 2.html
;)
Co by jste mi doporučily za ventil? Mě odešel ten origo od svářečky a to vydržel jedno zapnutí takže těmhle pofiderním ventilům nebudu věřit.. Tak sháním venitl v ceně od 1000 max do 1500 a musí mít nejméně dva budíky na tlak v lahvy a na průtok víc nepotřebuju
Děkuju.. I starší kdyby někdo nabídl nebudu se zlobit