skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
chrom nárazníky na úžovku
Nebo nechat přechromovat, údajně někde u Frýdku stojí přechromování 3000 a já jednám s jedním člověkem co dělá v chromovně kolik by stálo přechromování tam. Supr by bylo mít nárazník bez chromu, nebo s barvou a tu sundat dolů, ale to taky nemaj rádi, prej se to pak loupe. A prý taky záleží kolik je na tom rzi, protože se to musí pomědit a pak taky cenu šroubuje to, že se ta měď ručně leští. No abych to zkrátil, je to prostě vopruz mít cokoliv chromovýho na autě, když to neni nový a nepřišel jsem k tomu jak slepej k houslím...
-> Ludacris2: poopravit je můžeš třeba stříbřenkou.. to je takovej instantní chrom pro chudé... 

-> Ludacris2: musis shanet a rozbit prasatko... Jsou drahy jako prase...
nj..ale kde seženu úplně nové?:-O
-> Ludacris2: tak ja mam pocit ze tady se prave bavi o novejch... Ja mel treba uplne novej nejetej...
škoda že se nedaj sehnat totál nové..:( nebo ještě jsou?se musím kouknout na ty moje jak vypadaj a pak to asi někomu dám poopravit..;-)
-> Syny: A s tou černou půlkou, vydrž rok dva a uvidíš kde budeš s cenou, i když by byla škráblá.Protože jenom tak ty nárazníky někdo vyrábět nezačne.
-> Syny: Nepříjde mi zrovna toto jako vyvar.Já jsem narazníky koupil v rozmezí 350 kč až 1500 kč vždy za půlku.A když jsem viděl co nabízí nejmenovaný pan Le*r tak jsem to bral všemi deseti, protože za poškrábanou a skoro oloupanou půlku dát skoro dvojku je opravdu pelko a to je podle mne vývar.Né to, že si pavel_p řekl rozumnou cenu úměrnou stavu dílu a nabídce na trhu.
-> Syny: ho odloz...mozno o par rokov to bude mat cenu zlata

-> rolls: ale vedel, akorad nemam potrebu na necem vyvarovat, tim spis kdyz to je jeste poskozeny... Jeste mam jeden, ale cernej :) A ten nikdo nechce 

-> Syny: ani si nevedel aky poklad mas

Si delate kozy ne... Sem prodal novou pravou zadni cast za 300 :) Teda skrablou, ale myslim ze by to rozlestit slo...
-> Majkl: 

Pavel P. 11.08.08 23:09:41 napsal:
-> Pavel P@nkáč: mazec co? a když jsem tu nabízel novou půlku tak mi přišla nabídka 200kč s tim že mám i zaplatit poštu, že novej stojí 200 v krámě
to me fakt pobavilo
dam 200 a prijedu si 
-> Pavel P@nkáč: mazec co? a když jsem tu nabízel novou půlku tak mi přišla nabídka 200kč s tim že mám i zaplatit poštu, že novej stojí 200 v krámě

-> Borin: jojo...

-> Pavel P.: Že by klasika na virtu ???

lol...tak to jako málop čumím!!!
jinak k -> Borin: pochopil jsem to předtím jako že komplet jako sadu..;-) proto sem to napsal..tak sorry..;-)
jinak k -> Borin: pochopil jsem to předtím jako že komplet jako sadu..;-) proto sem to napsal..tak sorry..;-)
to me fakt pobavilo

sem se ted ptal na burze v kladne a 3tis pulka

-> Borin: a n o

-> Pavel P.: L**R ???
-> Ludacris2: jen čekej.... pak přijdeš třeba k jednomu nejmenovanému panu L. a necháš tam 10ku za jeden nárazník...
prostě nejsou a nebudou, ta cena tomu odpovídá..

Ludacris2 11.08.08 22:52:55 napsal:
-> Borin: tak komplet jaksi bejvá sada..=OBA..:-P ;-)

rsp. si ještě pěkně dlouho počkám než je dostane ta moje(120;-) )
jo takhle..tak to je masakr..sem čekal tak 800-1500za jeden nárazník,ale tolik tak to je cool..;-)
-> Ludacris2: komplet jsem myslel jako obě půlky

nebo to bylo fakt za jeden?:-O
-> Borin: nééé jen jeden.. teda co jsem viděl v chotusicích..... 

-> Pavel P.: 3ku za oba ?
Kde co jak
bežná cenovka na burzách kolem 3000 za komplet... u některých soudruhů i 6000

ahojte..chtěl jsem se zeptat kolik tak stojí novej chromovej spojler(nárazník samoz. ) na 120l úžovku..nevím totiž kde a za kolik bych ho pořídil..dejte mi pls někdo typ..;-)díky..:-)
jinak nevěděl jsem do kterého tématu to dát, tak jsem to dal sem ke karoserii..
jinak nevěděl jsem do kterého tématu to dát, tak jsem to dal sem ke karoserii..