Při startu motoru mi selže elektronika v autě

prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 51 až 72) od 25.07.2008 do 30.07.2008, založil/a Ludacris2

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

VYŘEŠENO!!stačilo vyměnit karbec a s ním cívku..připojit kabílek..HOTOVO!!

Zastavil:Ludacris2

řadit dle data
18:56:18
26.07.2008
Ludacris2
ja nwm jestli je zadřenej..jen mě to napadlo, ptz jak jsem zapojil ten zelenej drátek tak najednou mi svítil olej..a když sem se kouk..tak jak máš tu spodní čárku na tej tyčce, tak to bylo kousínek pod..(asi 2mm)
18:47:31
26.07.2008
Syny
-> Ludacris2: pockej pockej, ty mas zadrenej motor? Takze otocis klickem a starter cvakne a pohasnou vsechny kontrolky a vsecko?
18:44:37
26.07.2008
Ludacris2
jinak k tomu rozdělovači..ten sem celej neměnil..ptz mi táta vzal jen to víčko...to plastové, pak to kladívko bo co to a jinak nic..ten tam je původní..ale myslím si že asi tea bue problém s elektrikou...ptz jinak si to ysvětlit neumím..a ikdybych měl zadrhlej motor(jako že je to možné-nevěděl jsem o tom že nemám olej) tak ten ale nevyhdí prod v celém autě..
18:30:16
26.07.2008
Ludacris2
jj..zkusím ho ještě otočit a přeházet kabliky..;-)jinak to s tou knihou..taky mě to napadlo..aspoň bych byl o hoodně chytřejší..;-):-D
13:38:52
26.07.2008
Syny
mno hlavne pokud si menil rozdelovac tak budes mit uplne rozhozenej predstih - pokud si toh tam nedal dokonce opacne :)
06:35:47
26.07.2008
David29
-> Ludacris2: Já bych ti radil, aby si podle knížky začal bádat postupně všechny dáty ze svazku kam patřej a podle toho zapojil... pak bych pokračoval cívkou, zkontroloval spoje na baterce, spoje na startéru a ukostření motoru.. nebo to odvez někomu kdo ví co a jak 4
00:55:15
26.07.2008
Tampajs
-> Ludacris2: V prvé řadě si kup Andrta a študuj.. I kdyby ti tam nechyběli ty dráty a ty díly tak to v životě nedáš dohromady už jen proto že si tam ten rozdělovač jen nasadil4
23:06:06
25.07.2008
Ludacris2
já jedinné co jsem s tím celkově dělal..byly ty kabeli ke svíčkám ten rozdělovač a filtr..a akorát sem připojil ten zelenej drátek k čidlu oleje bo co to je..jinak sem vše nechal jak je..ale psal jsem si s jedním chalanem tady z fora.a on mi řekl že zapojení motorů ve škůdkách je stajné..a kablíků..a když jsem se díval do tátovýho motoru, tak tam toho měl docela více než já..:-/

aj těch spojů..tak nwm..ale asi požádám souseda kterej to tam vytahoval atp. jinak DÍÍÍKY mooooooooc za rady..:-)
22:57:15
25.07.2008
Kuladmin
-> zedd: i to je mozne - tam je mozne snad vsechno
22:49:11
25.07.2008
zedd
jestli sis jenom blbě nezapojil spínací skříňku, taky se mi něco podobného stalo, možna jsou na ni jen přehazene kable
22:39:48
25.07.2008
Kuladmin
-> Syny: 3 3 Tady to ocividne nekdo vzteky vyskubal 1
22:35:12
25.07.2008
Syny
ja myslim ze tadyto by potrebovalo fotku cely elektroinstalace, pac treba nevidim modrej kabel z alternatoru a nevidim draty jdouci z regulatoru... Ve zkratce - myslel sem si ze mam v elektrice bordel, ale jak vidim, tak ji mam zlatou 3
22:25:55
25.07.2008
Kuladmin
-> petr s: se vubec nedivim 3

-> Ludacris2: nafot nam ten starter ale hlavne tedy jeho zapojeni - dratky
22:24:53
25.07.2008
Kuladmin
Nahore cerny v rozdelovaci je palec ale kladivko je tam take pod nim vedle by se dalo rici - kdybys tocil klikovkou tak bys videl jak se pohybuje a spina /rozpina.

Benzin ani zatim moc resit nemusis prvni se ti musi roztocit starter a pak muzes resit zbytek. A takhle na dalku radit uff to by byl dlouhej clanek co postupne zkontrolovat a na to si ani netroufam.(a popravde ani se mi nechce) a pokud vo tom nic nevis tak je to jeste horsi vysvetlovat - ma rada sezen nekoho z okoli kdo ti zkontroluje veskera zapojeni a i to co chyby.

Eventuelne vyfot jeste rozdelovac - bez vicka ale zeshora s nejblizsim jeho okolim - proste aby bylo videt i to co je nanem z venci - mel by tam byt takovej stribrnej valecek - kondenzator a ten by mel byt zapojeni na tu civku. A pak to chce zkontrolovat kabely od baterky jestli jsou spravne zapojeny - na kostru vozu a + na starter a vubec prave na tom starteru jestli je vse jak ma byt - najdes to kdyz vzadu za sedackama otevres ten prostredni dekl tak se ti objevi po prave strane (ve smeru jizdy) starter a k nemu kabely

a bacha kdyz tam mas navic takhle velkou - vykonou baterku aby tam nebyl nekde zkrat nebo se ti muze stat ze to bouchne a mas vymalovano a ver tomu ze ta baterka ma silu jako bejk !!!! Takze tu byc hnejprve odpojil a vse zkontroloval !!! a mozna bych i tu premeril ona treba zarovku rozsviti ale starter utocit nemusi (zalezi jak je stara a jak se pouzivala atd atd) no to sem se ale rozepsal fuj 3
22:20:48
25.07.2008
petr s
-> Syny: Podle toho co vidím tak se raději zeptám
22:18:16
25.07.2008
Syny
-> petr s: 3
22:16:00
25.07.2008
petr s
Máš tam startér?
22:13:38
25.07.2008
Syny
-> Ludacris2: Tak to preju hodne zdaru, pac tohle je tak natahnout novej svazek... Kazdopadne te chbi + na civku coz je takovej docela podstatnej prblem...
22:03:43
25.07.2008
Ludacris2
tj to kladívko, jestli to je ono..:D;-)(nachází se v rozdělovači, že?O:-) )
zvětšit Při startu motoru mi selže elektronika v autě - obrázek od Ludacris2 vložen 25.07.2008 22:03:43
22:00:02
25.07.2008
Ludacris2
druhé...myslím si že určitě mi tu chyběj drátky na cívce,ale kde je najdu?O:-) jinak mám jetště podezření jestli to není kladívkem(jestli tj kladívko:D ) že nedosedá tak jak by mělo..dám foto radši..
zvětšit Při startu motoru mi selže elektronika v autě - obrázek od Ludacris2 vložen 25.07.2008 22:00:02
21:57:42
25.07.2008
Ludacris2
takže..jedna věc..to asi každej znáte..ale i tak..vidíte tam někdo nějakou věc, která by mi mohla způsobit ten skrat?jinak ten zelenej drátek už je zpět na svém místě..
zvětšit Při startu motoru mi selže elektronika v autě - obrázek od Ludacris2 vložen 25.07.2008 21:57:42
21:53:02
25.07.2008
Ludacris2
Ahoj..mám tu problém..a nevím jak to pořešit..

Když chci nastartovat auto(Š120l-motor 105)...

Mám v autě baterii z traktoru(asi 2*tak velká co klasika-děda jí užíval a vše v pohodě)..to sem se zeptal táty jak dlouho jí mám nabíjet-2dny..poslech sem ho..další věc..v autě pouze 2l benzínu, ale na start stačej....chyběl mi filtr a rozvody a kabely ke svíčkám,ptz mi to fotr vzal a možná i něco víc...ale nwm..filtr sem koupil..nasadil..v pohodě..kabliky ještě snažší..ale chyběl mi i rozdělovač s kladívkem..něco sem našel v kůlně tak sem to tam šoupnul..

TAKŽE!!

baterie dobitá, benzín napumpovanej, vše zapojeno tak jak má být(krom pár drátečků, který mi evidentně chyběj-nwm kam se poděli) ale..chci nastartovat..dám klíčky..zatím je nechám aby byla v oběhu elektřina..světla, blinkry, klima, vše funguje..ale jakmile přejdu na start, tak to vypadne..nic nejde..tak klíčky otočím na nulu..pak zpět a opět nic..do té doby než odpojím baterku a zapojím..ale pak se to opakuje..navím co s tím..mohl by ste mi někdo pls na dálku nějako poradit?dám sem fota..ta asi nejkričtější místa..

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

VYŘEŠENO!!stačilo vyměnit karbec a s ním cívku..připojit kabílek..HOTOVO!!

Zastavil:Ludacris2

Extreme Tyres