skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kde v Ba alebo Sc kupim brisky?
nevem ci tam predavaju varty ale e to pri AS, jo, sak vygugli predajnu teda kontakt na webe, su tam, zavolajnech zbytocne nechodis
-> Milos: myslis tam co predavaju varta akumulatory? teda par metrov od autobusky?
alebo na svatoplukovej skus ARP tusim sa volaju to je pri nivach
-> PeterP136: Pumpa Slovnaft....
ja uz neviem, vsade maju len ngk, dake juhosske alebo madarske, boshe a sampinony ale brisky D15YC proste neviem zohnat. DR15YC ano aj D15Y aj D14YC ale ja chcem kua D15YC, s tymi nebol v skodovke ziaden problem zivotnost v pohode cez 15tkm.
neviete v ktorej predajni v BA alebo SC su ochotni objednat brisky? Vacsinou ich totiz ani vobec nepredavaju. Okrem toho by som si chcel vyskusat tie LGS ka ale to uz fakt len na objednavku.
Aj v petrzke na sustekovej sklamali ale mozno som len natrafil na "nespravneho" predavaca.
neviete v ktorej predajni v BA alebo SC su ochotni objednat brisky? Vacsinou ich totiz ani vobec nepredavaju. Okrem toho by som si chcel vyskusat tie LGS ka ale to uz fakt len na objednavku.
Aj v petrzke na sustekovej sklamali ale mozno som len natrafil na "nespravneho" predavaca.