skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Da se sehnat?
-> David.: to je trosku daleko, uz nie som mlady a blby aby som sa po vec na auto trepal niekam do tramtarie :)
-> David.: 

-> PeterP136: samotný hřebeny s pastorkem jsem nějaký scháněl tady klukům...má ho např. Syny ode mě:-)
-> Syny: mě chybí pár drobností
Tak dneska uspesne veschno koupeno :) Timto vam dekuji 

mmen by stacil aj samotny hreben, ale zatial som to nikde nevidel, ale tie redukcie sa daju zohnat bez problemov, okrem predajni kde uz nad skodovkami spravili kriz
jěště daj se sehnat ty gumy do držáků?
nebo satčí původní?
nebo satčí původní?
-> suri: tesniace gumicky je copak, můžeš upřesnit?
ty těsnění nejdou koupit , že
ty těsnění nejdou koupit , že

-> spartra: vymenit LOZISKa manzety sponky tesniace gumicky puzdro na pravej strane panvicky biele a cervene redukcie
blbá otázka pro znalé, když je to rozdělaný co na tom vyměnit?
krom bodu 15, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25
bod 11 mají kde nemohu ho nikde nálézt na netu
má cenu měnit ložiska 33?
díky
co těsnění 6 a 9 kdepak se dá sehnat
krom bodu 15, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25
bod 11 mají kde nemohu ho nikde nálézt na netu
má cenu měnit ložiska 33?
díky
co těsnění 6 a 9 kdepak se dá sehnat
-> Pavel P.: neprud....

-> Matsoft: hehe posledně jsi byl švorc, kde bys na to vzal?

-> Saky: problem je ze je nemuzu dostat dolu ze staryho :(
-> Matsoft: To je pekna cena, ale me ted defakto chybi jen dil 20, 11 a tyce rizeni jinak mam vse... Jo a ta manzeta u kastle, tu taky nemam...
-> Matsoft: To je pekna cena, ale me ted defakto chybi jen dil 20, 11 a tyce rizeni jinak mam vse... Jo a ta manzeta u kastle, tu taky nemam...
-> minno: vo vypredajch som videl okolo 1100sk
-> Matsoft: vezmi vezmi, kludne :)
-> minno: tak pokud zase pojedu na chotusice, tak ti 2 vezmu :)
tak keby sa novy hreben dal u nas kupit za ceny ktore pisete tak beriem aj 2 :)) bohuzial u nas to nikde nie je a ked nahodou ano tak cena tak okolo 4000 :(
-> Syny: v chotusicich meli novy rizeni s kulakama a manzetou za 1200
-> Syny: ja stavim hreben tak 30-40minut taky jsem jich uz udelal ale asi 40-) ty matice kdyz nesezenes a prehodis je pravou za levou tak z 80pct vyjde ten zasek do jineho mista a muzes to v nouzi pouzit.. nemuzes pouzit stejnou matici po demontazi znova protoze po dotazeni uz bys nemel co zasekavat resp uz by to neplnilo svoji jistici funkci.. jinak za 2800 prodavam ostre repasovane rizeni to me pripada za repas stareho jako hodne premrstene..
-> suri: to je sice krasny, ale ja tam budu davat hreben novej... Takze ja potrebuju ty zavity oba novy nebo pokud se nvoy nesezenou tak oba stary sundat...
-> Syny: pockej mne sa vidi ze ked som rozoberal a chcel vybrat hreben tak stacila jedna strana druhu som nechal tak
-> suri: jakto? Mas levou a prevou ne?
-> Syny: tak to neviem ani ja ako sa vybera to vnutorne, budem repasovat asi este jeden hreben tak snad na to prijdem.
-> Syny: redukcia staci jedna
-> Syny: to mě bude čekat taky

-> minno: loziska u pastorku? To vnejsi v pohode ale to vnitrni nevim jak vydoluju ven...
-> Syny: 11 je závitová redukcia musí sa dať vždy nová, u nás sa už zháňa ťahšie ale dá sa. Púzdra kúpiš v pohode. A nezabudni vymeniť aj ložiská, ja som to nespravil a teraz to ľutujem.
-> Syny: tu 11ka je redukcia zohnat sa da okolo 40/50sk pasuje aj z favorita sa mi tak vidi ale nerucim to puzdro pasuje aj z favoritu
-> Majkl: Dle me kdyz si to zrepasujes sam tak te to vyjde kolem toho tisice maximalne 1500. Vic pochybuju... Za 2800 bych se na to opravdu vyprd...
-> Syny: ja koupil novej hreben s kulakama a manzetou na tyc na pravostranyho rapida za 1000 :))
-> Majkl: to prave nechci. To je dle me celkem palba... Nekdo ho tu prodaval za 1500 bez kulaku a i to se mi zdalo dost... Samotnej hreben a pastorek mam novej. Tu trubku opiskuju. Manzety ac sou jety tak v luxusnim stavu, takze ty tam vratim. Srouby stoji novy par korun a tyce cca 100/ks. Ty panvicky to sou otazky korun a to je vse...
-> Syny: kup novej komplet hreben... u nas maji za 2800 i s kulakama :)
-> Syny: Celkem i jo.
-> petr s: ok kouknu na to... Stejen bym e zajimalo ktery pako ten hreben vymejslelo
Zlata matice proti tomuhle... U ty sem mel zrepasovany rizeni ani ne za hodinu i s cigarem...
BTW: kdzy uz se tu takhle ptam. Ridici tycky na eMkovej hreben se jeste nechaj sehnat co?

BTW: kdzy uz se tu takhle ptam. Ridici tycky na eMkovej hreben se jeste nechaj sehnat co?
Tak pak by me zajimalo jak ho dostanu ven. Ta trubka ho tam asi drzi primackyl co?
Jsou tam takové zobáčky a ty stlačíš a pouzdro skoro samo vypadne
Jsou tam takové zobáčky a ty stlačíš a pouzdro skoro samo vypadne
-> Fén alias záznamník: Se poptam a kdybych nesehnal, vim koho kontaktovat

-> Syny: I ta 11ka se dá sehnat.
-> petr s: To pouzdro se necha teda jo? Tak pak by me zajimalo jak ho dostanu ven. Ta trubka ho tam asi drzi primackyl co?
-> Fén alias záznamník: Ta 11ka se taky necha? To je vlastne zavit kterej se tam nasroubuje na zavit a zaklepne.
Za boha to nemuzu z toho staryho hrebenu sundat, tak asi ten hreben preriznu napul flexou a hotovo. Pokud se to da sehnat tak to na novej dam novy...
-> Fén alias záznamník: Ta 11ka se taky necha? To je vlastne zavit kterej se tam nasroubuje na zavit a zaklepne.

-> Syny: To silonové pouzdro je stejné jako favorit
Bez problému se to dá sehnat.
-> Syny: Já čekal, že ten orázek aspoň ořízneš